Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef: Η παραδοχή του Πάνου για την Σπυριδούλα που δεν περίμενε κανείς! (Video)

Πραγματικά μας άφησε άφωνους!

19 Απριλίου 2019 22:17
MasterChef: Η παραδοχή του Πάνου για την Σπυριδούλα που δεν περίμενε κανείς! (Video)

Η εκρηκτική παίκτρια του MasterChef Σπυριδούλα δεν κρατάει τίποτα για αυτήν και μοιράζεται τα πάντα χωρίς να διστάσει! Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star μας εκπλήσσει κάθε στιγμή, αφού στην αρχή του επεισοδίου ο Πάνος παραδέχτηκε ότι η Σπυριδούλα είναι..ψυχούλα!

Είναι η πρώτη φορά που παίκτης του MasterChef εκφράζει τόσο έντονα τη συμπάθειά του για τη Σπυριδούλα.

Κάνοντας ξεκάθαρη την προτίμησή του για το ποια από τις δύο θέλει να επιστρέψει στο σπίτι είπε: «Με την Εύα αντιθέτως… δεν έχει δείξει πάρα πολύ όρεξη κι είναι πολύ κρίμα. Οπότε θέλω 100% να γυρίσει η Σπυριδούλα».

«Με τη Σπυριδούλα κάνουμε πάρα παρέα από την αρχή» είπε ο Πάνος και συνέχισε κάνοντας μία διαπίστωση που δεν περιμέναμε. «Την εκτιμώ πάρα πολύ μαγειρικά και σαν άνθρωπο γιατί είναι ψυχούλα η Σπυριδούλα. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος!» τόνισε ο συμπαίκτης της.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Η Σπυριδούλα άλλαξε ψήφο για να μην..την πατήσει! (Video)

Το αποψινό επεισόδιο του MasterChef έχει ξεκινήσει με εντάσεις αφού σήμερα έχουμε την διαδικασία αποχώρησης! Η Σπυριδούλα όπως ήταν φυσικό δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα μέσα της και για αυτόν τον λόγο ζήτησε να αλλάξει την ψήφο της πριν ξεκινήσει η διαδικασία!

Στο αποψινό επεισόδιο αποχώρησης δύο θα είναι οι υποψήφιοι και θα δοκιμαστούν στο να φτιάξουν ένα πιστό αντίγραφο πιάτου από τον διάσημο σεφ!

Έξαλλη ήταν όπως θα δείτε στο βίντεο η Σπυριδούλα! Οι κριτές της επέτρεψαν να αλλάξει την ψήφο της αλλά της ζήτησαν να κρατήσει το παλιό χαρτί!

Η ψηφοφορία έγινε ανοιχτά και αποφασίστηκε ότι οι δύο προτεινόμενες προς αποχώρηση είναι η Εύα και η Σπυριδούλα. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, η δεύτερη ζήτησε να αλλάξει την ψήφο της! Γιατί;

Είχε σκεφτεί αρχικά να δώσει την ψήφο της στην Ιωάννα για να «κάψει» ουσιαστικά, μία ψήφο, όμως όταν έμαθε ποιον θα ψηφίσει ο Πάνος, άλλαξε γνώμη γιατί έτσι θα έβγαινε υποψήφια προς αποχώρηση η Ιωάννα που «δεν της αξίζει».

Τελικά, η Σπυριδούλα ψήφισε τον Πάνο με το ίδιο σκεπτικό, να «κάψει» μία ψήφο. Την άλλη της ψήφο την έδωσε στην Εύα, «λόγω απόδοσης», όπως είπε χαρακτηριστικά.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share