Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef: Αυτή η ομάδα κέρδισε τη δοκιμασία! (video)

Ο λόγος για..

18 Απριλίου 2019 21:52
MasterChef: Αυτή η ομάδα κέρδισε τη δοκιμασία! (video)

Οι παίκτες του MasterChef στο χθεσινό επεισόδιο στην πόλη Βισύ της Γαλλίας. Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει;

Φτιάχνοντας πέντε εντυπωσιακά πιάτα και χωρισμένοι σε μπλε και κόκκινη ομάδα θέλησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές αλλά και τον Chef Jacques Decoret.

Αφού επέστρεψαν στην Ελλάδα στο αποψινό επεισόδιο, οι κριτές είπαν στους τελευταίους 10 τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια των πιάτων τους.

Τελικά νικήτρια ομάδα βγήκε η μπλε, η οποία απαρτιζόταν από τον Παντελή, Χρήστο, Ασημίνα, Θάνο και Χαράλαμπο - Ζαχίρ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Δε φαντάζεστε τι απαίτησε η Σπυριδούλα από την Εύα!

Όντως; Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε τι ζήτησε η Σπυριδούλα από την Εύα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef!

συγκεκριμένα, το επεισόδιο ξεκίνησε με την ώρα της κρίσης για τις δύο ομάδες, «μπλε» και «κόκκινους». Πριν καλά καλά καθίσουν όμως, οι παίκτες απέναντι από τους κριτές, η Σπυριδούλα είχε μία απαίτηση.

Ήθελε να σηκωθεί η Εύα και να καθίσει εκείνη. Όταν ο Πάνος είπε ότι θα σηκωθεί εκείνος, η Σπυριδούλα απάντησε ότι θέλει να σηκωθεί η Εύα για να καθίσει γιατί πονάει η μέση της και δεν μπορεί να στέκεται όρθια. Η Εύα σηκώθηκε και η διαδικασία ξεκίνησε…

MasterChef: «Κάποιοι εδώ δεν ξέρουν να φτιάξουν ούτε μαρέγκα!» - Μέλι στάζει η Σπυριδούλα!

Με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε και το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία!

Όπως είναι φυσικό όλοι οι παίκτες του MasterChef ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι, καθώς μέσα από το παιχνίδι τους δόθηκε και μία ευκαιρία να ταξιδέψουν και να δουν από κοντά την Γαλλία!

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι στην θέση του Ζαχίρ σε αυτή την εξωτερική δοκιμασία είδαμε τον Χαράλαμπο καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να ταξιδέψει!

Οι δύο ομάδες στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef είχαν μία πολύ δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία, επί γαλλικού εδάφους!

Όπως είναι φυσικό η Σπυριδούλα βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο, αφού μέλι έσταζε το στόμα της και σήμερα για τους συμπαίκτες της!

Αυτή την φορά στο στόχαστρο της βρέθηκε η Εύα, για την οποία μάλιστα έριξε φαρμακερές ατάκες, αφού ΄πως ανέφερε χαρακτηριστικά «Κάποιοι εδώ δεν ξέρουν να φτιάξουν ούτε μαρέγκα!», αφήνοντας αιχμές για το εάν αξίζει που μπήκε στην δεκάδα του MasterChef!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share