Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο! (Video)

Τι θα δούμε σήμερα;

18 Απριλίου 2019 09:20
MasterChef: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο! (Video)

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef την Τετάρτη 17/4 είναι εδώ!

Το AthensMagazine.gr έχει συγκεντρώσει όλα τα highlights από το παιχνίδι μαγειρικής του STAR, όπως και το trailer του σημερινού επεισοδίου!

Ανατρεπτικό το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία και οι εικόνες από το ταξίδι τους είναι εντυπωσιακές! Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες;

Oι δέκα καλύτεροι σεφ ταξίδεψαν στη Γαλλία όπου και τέθηκαν αντιμέτωποι σε μια διαφορετική ομαδική δοκιμασία!

Στο προχθεσινό επεισόδιο αποχώρησε ο Χαράλαμπος, ο οποίος ωστόσο, πήγε στη Γαλλία, καθώς αντικατέστησε τον Ζχίρ που δεν μπορούσε να ταξιδέψει!

Οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής: Στην κόκκινη ομάδα ο Μανώλης (αρχηγός), ο Πάνος (υπαρχηγός), η Σπυριδούλα, η Ιωάννα και η Εύα, ενώ στην μπλε ομάδα ο Παντελής (αρχηγός), ο Χρήστος (υπαρχηγός), ο Χαράλαμπος, η Ασημίνα και ο Θάνος.

Οι τρεις σεφ-κριτές ζήτησαν ένα μενού πέντε πιάτων για τέσσερα άτομα από τους δέκα παίκτες του MasterChef σε αυτή τη νέα ομαδική απαιτητική δοκιμασία.

Οι κριτές άφησαν το μενού των πέντε πιάτων ελεύθερο στους παίκτες, με τον διάσημο σεφ, βραβευμένο με αστέρι Michelin, Jacques Decoret, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Maison Decoret σε ρόλο τέταρτου κριτή.

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αντικατέστησε τον Ζαχίρ και «πέταξε» για Γαλλία; (Video)

Όπως είναι φυσικό όλοι οι παίκτες του MasterChef ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι, καθώς μέσα από το παιχνίδι τους δόθηκε και μία ευκαιρία να ταξιδέψουν και να δουν από κοντά την Γαλλία!

Είχαμε όμως και ένα... απρόοπτο, αφού στο σημερινό επεισόδιο δεν είδαμε πουθενά τον Ζαχίρ και αυτό γιατί ο ίδιος δεν κατάφερε να ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του!

Ποιος παίκτης όμως πήρε την θέση του και ταξίδεψε;

Ο τυχερός ήταν ο Χαράλαμπος, ο οποίος ταξίδεψε στην θέση του Ζαχίρ, καθώς ήταν εκείνος που επέλεξε να τον αντικαταστήσει παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Κάγκελο ο Κουτσόπουλος με τα γαλλικά του Χρήστου! Τι του είπε... (Βίντεο)

Ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος αφού καλωσόρισε τους παίκτες στην Γαλλία, τους έδωσε τις δικές του συμβουλές και τα... tips του, προκειμένου να μην την «πατήσουν»!

Μάλιστα, ο σεφ ρώτησε τους διαγωνιζόμενους αν γνωρίζουν να μιλάνε γαλλικά, με τον Παντελή που έζησε κάποια χρόνια στο Παρίσι να απαντάει θετικά!

Κάπου εκεί λοιπόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να συμβουλεύσει τους παίκτες όταν μιλάνε αντί του «ρ» να λένε «γ», έτσι ώστε να μην τους περάσουν για... βλάχους!

Η Ασημίνα, μιλώντας στην κάμερα, έστειλε το δικό της μήνυμα στην παραγωγή του MasterChef: «Ποιος της χάρη μου… Μετά τη Ρώμη, τώρα ταξίδι και στην Γαλλία. Δηλαδή, τι άλλο; Αυτή η παραγωγή με έχει σκλαβώσει, δεν αντέχω άλλο», είπε με χιούμορ. Στη συνέχεια ο Χρήστος αποκάλυψε στην κάμερα τα όσα… γαλλικά γνωρίζει, όπως το «Voulez-vous coucher avec moi» (Θα θέλατε να κοιμηθείτε μαζί μου), τον στίχο από το τραγούδι των 70s «Lady Marmalade»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Η νέα ατάκα φωτιά της Σπυριδούλας! Ποιους στόλισε κανονικά; (Βίντεο)

Οι δύο ομάδες στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef είχαν μία πολύ δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία, επί γαλλικού εδάφους!

Όπως είναι φυσικό η Σπυριδούλα βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο, αφού μέλι έσταζε το στόμα της και σήμερα για τους συμπαίκτες της!

Αυτή την φορά στο στόχαστρο της βρέθηκε η Εύα, για την οποία μάλιστα έριξε φαρμακερές ατάκες, αφού ΄πως ανέφερε χαρακτηριστικά «Κάποιοι εδώ δεν ξέρουν να φτιάξουν ούτε μαρέγκα!», αφήνοντας αιχμές για το εάν αξίζει που μπήκε στην δεκάδα του MasterChef!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βραδιά ευθυνών απόψε!

Το σημερινό επεισόδιο του Master Chef θα έχει το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας στη Γαλλία, με τους παίκτες να μαθαίνουν τα νέα από τους σεφ.

Τι έχει συμβεί με την Σπυριδούλα και την Εύα;

 

Ροή ειδήσεων

Share