Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef: Τι συμβούλευσε τους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; - Ο Χρήστος μας άφησε άφωνους με τα... γαλλικά του! (Video)

Κι όμως το είπε!

17 Απριλίου 2019 21:56
MasterChef: Τι συμβούλευσε τους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; - Ο Χρήστος μας άφησε άφωνους με τα... γαλλικά του! (Video)

Ανατρεπτικό το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία και οι εικόνες από το ταξίδι τους είναι εντυπωσιακές!

Ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος αφού καλωσόρισε τους παίκτες στην Γαλλία, τους έδωσε τις δικές του συμβουλές και τα... tips του, προκειμένου να μην την «πατήσουν»!

Μάλιστα, ο σεφ ρώτησε τους διαγωνιζόμενους αν γνωρίζουν να μιλάνε γαλλικά, με τον Παντελή που έζησε κάποια χρόνια στο Παρίσι να απαντάει θετικά!

Κάπου εκεί λοιπόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να συμβουλεύσει τους παίκτες όταν μιλάνε αντί του «ρ» να λένε «γ», έτσι ώστε να μην τους περάσουν για... βλάχους!

Στη συνέχεια ο Χρήστος αποκάλυψε στην κάμερα τα όσα… γαλλικά γνωρίζει, όπως το «Voulez-vous coucher avec moi» (Θα θέλατε να κοιμηθείτε μαζί μου), τον στίχο από το τραγούδι των 70s «Lady Marmalade»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Ποιος παίκτης αντικατέστησε τον Ζαχίρ και «πέταξε» για Γαλλία; (Video)

Με πολλές εκπλήξεις ξεκίνησε και το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία και οι εικόνες από το ταξίδι τους είναι εντυπωσιακές!

Όπως είναι φυσικό όλοι οι παίκτες του MasterChef ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι, καθώς μέσα από το παιχνίδι τους δόθηκε και μία ευκαιρία να ταξιδέψουν και να δουν από κοντά την Γαλλία!

Είχαμε όμως και ένα... απρόοπτο, αφού στο σημερινό επεισόδιο δεν είδαμε πουθενά τον Ζαχίρ και αυτό γιατί ο ίδιος δεν κατάφερε να ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του!

Ποιος παίκτης όμως πήρε την θέση του και ταξίδεψε;

Ο τυχερός ήταν ο Χαράλαμπος, ο οποίος ταξίδεψε στην θέση του Ζαχίρ, καθώς ήταν εκείνος που επέλεξε να τον αντικαταστήσει παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share