Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Ποιος παίκτης αντικατέστησε τον Ζαχίρ και «πέταξε» για Γαλλία; (Video)

Ποιος τυχερός;

17 Απριλίου 2019 21:37
MasterChef: Ποιος παίκτης αντικατέστησε τον Ζαχίρ και «πέταξε» για Γαλλία; (Video)

Με πολλές εκπλήξεις ξεκίνησε και το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία και οι εικόνες από το ταξίδι τους είναι εντυπωσιακές!

Όπως είναι φυσικό όλοι οι παίκτες του MasterChef ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι, καθώς μέσα από το παιχνίδι τους δόθηκε και μία ευκαιρία να ταξιδέψουν και να δουν από κοντά την Γαλλία!

Είχαμε όμως και ένα... απρόοπτο, αφού στο σημερινό επεισόδιο δεν είδαμε πουθενά τον Ζαχίρ και αυτό γιατί ο ίδιος δεν κατάφερε να ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του!

Ποιος παίκτης όμως πήρε την θέση του και ταξίδεψε;

Ο τυχερός ήταν ο Χαράλαμπος, ο οποίος ταξίδεψε στην θέση του Ζαχίρ, καθώς ήταν εκείνος που επέλεξε να τον αντικαταστήσει παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι!

Ποιος θα φύγει από το παιχνίδι;

Οι 3 υποψήφιοι η Εύα, ο Χαράλαμπος και η Σπυριδούλα,διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Εκείνοι με την καλύτερη απόδοση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εξωτερική ομαδική δοκιμασία.

Ένα υψηλού επιπέδου πιάτο, που πρέπει να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, βρίσκεται κάτω από την καμπάνα σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, αφού είναι και μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές του MasterChef.

Ο παίκτης λοιπόν που είπε το αντίο και παρέδωσε την ποδιά είναι και πάλι ο Χαράλαμπος ο οποίος δεν κατάφερε να δημιουργήσει ένα πιάτο το οποίο θα του έδινε την ασυλία! Αντιθέτως ο Πάνος Ιωανίδης του είπε πως το πιάτο ήταν μία ''αποτυχία!''

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share