Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Master Chef: Δυσάρεστα νέα για τον Ζαχίρ! Γιατί δεν μπορέι να πάρει μέρος στην επόμενη δοκιμασία; (video)

Τι συνέβη;

17 Απριλίου 2019 00:20
Master Chef: Δυσάρεστα νέα για τον Ζαχίρ! Γιατί δεν μπορέι να πάρει μέρος στην επόμενη δοκιμασία; (video)

Από τη χαρά τους πέταξαν οι δέκα καλύτεροι παίκτες του MasterChef που θα ταξιδέψουν μέχρι τη Γαλλία για τη νέα τους ομαδική δοκιμασία.

Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πώς σε αυτό το ταξίδι δεν μπορεί να πάει ο Ζαχίρ, αφού υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του. Ο σεφ και κριτής τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά προκειμένου ο διαγωνιζόμενος να ταξιδέψει με τους υπόλοιπους παίκτες.

Σε περίπτωση που δε γίνει αυτό, η παραγωγή του τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού έδωσε στον Ζαχίρ τη δυνατότητα να επιλέξει όποιον παίκτη θέλει, προκειμένου να τον εκπροσωπήσει σε αυτήν τη δοκιμασία.

Στεναχωρημένοι ήταν οι συμπαίκτες του με αυτή την προοπτική, ωστόσο δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό για αυτό τους το ταξίδι. Μάλιστα ο Παντελής ήταν σίγουρος ότι ο Ζαχίρ θα ταξιδέψει μαζί τους.

Τα όσα είπε ο Αφγανός παίκτης στην κάμερα για την παραμονή του στην Ελλάδα ήταν άκρως συγκινητικά, τονίζοντας πως λόγω των χαρτιών του, έχει 19 χρόνια να δει την οικογένειά του.

Master Chef: Aυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι!

Ποιος θα φύγει από το παιχνίδι;

Οι 3 υποψήφιοι η Εύα, ο Χαράλαμπος και η Σπυριδούλα,διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Εκείνοι με την καλύτερη απόδοση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εξωτερική ομαδική δοκιμασία.
Ένα υψηλού επιπέδου πιάτο, που πρέπει να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, βρίσκεται κάτω από την καμπάνα σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, αφού είναι και μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές του MasterChef.

Ο παίκτης λοιπόν που είπε το αντίο και παρέδωσε την ποδιά είναι και πάλι ο Χαράλαμπος ο οποίος δεν κατάφερε να δημιουργήσει ένα πιάτο το οποίο θα του έδινε την ασυλία! Αντιθέτως ο Πάνος Ιωανίδης του είπε πως το πιάτο ήταν μία ''αποτυχία!''

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share