Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

MasterChef: Ξέσπασε ο Τιμολέων! - Δεν άντεξε άλλο και "αδειάζει" παίκτες!

Για ποιους πρόκειται;

15 Απριλίου 2019 19:40
MasterChef: Ξέσπασε ο Τιμολέων! - Δεν άντεξε άλλο και

Ο νικητής του MasterChef Τιμολέων ξέσπασε δημόσια αφού δεν άντεξε άλλο και "αδειάζει" παίκτες!

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό TV έθνος και τη Φωφώ Μπόνιου, ο Τιμολέων Διαμαντής, ο νικητής του περσινού Master Chef, ο οποίος άδειασε κανονικά τους φετινούς παίκτες!

Ο ίδιος, σχολίασε τους φετινούς παίκτες του reality μαγειρικής και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι διαγωνιζόμενοι υστερούν σε δημιουργικότητα!

Master Chef

Να σας θυμίσουμε ακόμα: MasterChef: Ο Ζαχίρ "ξεσκίζει" τον Σταμάτη! Τον θεωρεί διπρόσωπο... (video)

«Δεν είδα τόσο πολύ τη θέληση που είχαμε εμείς πέρυσι, δεν είδα τη φλόγα. Υστερούν σε δημιουργικότητα και αυτό είναι το ζητούμενο του διαγωνισμού. Ο Μανώλης είναι πολύ καλός μάγειρας, αλλά και ο Χρήστος είναι πολύ δυνατός. Ας κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Με τη Σπυριδούλα συνεργαστήκαμε άψογα, ωστόσο, παρότι είναι πολύ εργατική, υστερεί σε δημιουργικότητα. Οι κριτές έχουν δέσει μεταξύ τους, έχουν περισσότερο χιούμορ. Είναι εξαιρετική άνθρωποι με ήθος και όποτε τους ζητάμε είναι παρόντες, είναι δίπλα μας. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Παντελή για να με χαλαρώνει. Θα χρειαζόταν σε μια κουζίνα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει καταλάβει το νόημα της ζωής».

Πηγή: youweekly.gr

Master Chef: Βόμβα! Ποια θα είναι η τελική τριάδα του τελικού;

Master Chef

Απορείτε για το ποια θα είναι η τελική τριάδα του Master Chef; Μην αγωνιάτε άλλο γιατί εμείς ανακαλύψαμε ποια θα είναι!

Όλοι έχουμε κάνει τις υποθέσεις μας για την τριάδα του τελικού του Master Chef, όμως ένας ειδικός έδωσε τα ονόματα!

Ποιοι θα είναι στην τελική τριάδα;

Master Chef

Να σας θυμίσουμε: MasterChef: Το ξεκατίνιασμα της Σπυριδούλας, το άδειασμα στον Ζαχίρ! - Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο!

Ο Σάββας Λιχανίδης, ο οποίος βρέθηκε στην εβδομάδα Silve Award του Master Chef, στο πλευρό του Πανούλη και μίλησε στο TV Έθνος για το ποιους βλέπει στην τριάδα του τελικού!

«Η τριάδα του τελικού για μένα θα είναι Πάνος, Μάνος και Χρήστο», ανέφερε ο Σάββας.

Όσο για τον Πανούλη, είπε: «Έχει μια δική του φιλοσοφία και μαγειρικά έχει ένα στυλ που μου αρέσει και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του».

Τέλος, για το πως είδε το επίπεδο των παικτών τόνισε: «Μαγειρικά δεν είναι πιο δυνατοί από μας. Οι περισσότεροι δεν θα φτάσουν στο δικό μας επίπεδο».

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share