Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef: Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά στον Σταμάτη που τον άφησε άφωνο!

Τι είπε;

4 Απριλίου 2019 22:45
MasterChef: Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά στον Σταμάτη που τον άφησε άφωνο!

Χαμός επικράτησε στη μπλε ομάδα του MasterChef, η οποία ήταν η χαμένη!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοίνωσε στον Σταμάτη, πως ως αρχηγός της Μπλε ομάδας έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

"Για πρώτη φορά, έχεις το πλεονέκτημα να δώσεις ασυλία ή να υποδείξεις τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση", δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Σταμάτη να απαντά: "Θα βγάλω προς αποχώρηση τον εαυτό μου. Είναι δικιά μου η επιλογή. Είμαι αρχηγός της ομάδας κι έχω την ευθύνη της ήττας. Είναι το πιο δίκαιο για όλους".

Στη συνέχεια οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, με τον Σταμάτη να δίνει την Ασυλία στον Παντελή με την προϋπόθεση πως θα ψηφιστεί για αποχώρηση.

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε στη δοκιμασία;

Μπλε ή Κόκκινη; Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει την ξεχωριστή δοκιμασία πάνω στο κρουαζιερόπλοιο;

Μπορεί οι τρεις κριτές να είχαν μια υποψία ότι έπεσε τρομερή αντιγραφή μεταξύ των δύο ομάδων, αφού το τελικό στήσιμο των πιάτων τους ήταν πανομοιότυπο, ωστόσο συνέχισε στην επιλογή της νικήτριας ομάδας.

Νικήτρια, στην ομαδική δοκιμασία αναδείχθηκε η Κόκκινη ομάδα με 227 βαθμούς έναντι της Μπλε, που συγκέντρωσε 208 βαθμούς. Μεγάλη διαφορά για ομαδική αναμέτρηση.

Η νικήτρια Κόκκινη ομάδα ετοιμάζεται για έξοδο στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη!

MasterChef: Πώς αντέδρασε η Σπυριδούλα στην "αρχηγία" της Ασημίνας;

Στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της κάθε ομάδας ψήφισαν τους αρχηγούς και τους υπαρχηγούς τους.

Ωστόσο στη σημερινή «απολογία» των ομάδων στους κριτές, η Ασημίνα δήλωσε πώς κάποια στιγμή θα ήθελε να είναι κι εκείνη αρχηγός.

Η αντίδραση και η απάντηση της Σπυριδούλας εκείνη τη στιγμή ήταν άμεση: «Τι κακό θα μας έβρισκε;» είπε γελώντας στην κάμερα η πολυσυζητημένη παίκτρια.

«Η Ασημίνα πέντε φορές έχει βγει προτεινόμενη και πέντε φορές έχει μπει μες στο σπίτι πάλι… Φαίνεται ότι έχει ικανότητα, φαίνεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες δοκιμασίες και γιατί όχι να μη γίνει κι υπαρχηγός!» ήταν η πιο… διπλωματική απάντηση του Σταμάτη.

Master Chef: Kι όμως τα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες φτάνουν τα...

Διαβάστε περισσότερα για το MasterChef στο Athensmagazine.gr
 

Ροή ειδήσεων

Share