Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

MasterChef: Οι κριτές έγιναν γεύσεις...παγωτού!

Τι γεύση είναι ο καθένας;

31 Μαρτίου 2019 15:07
MasterChef: Οι κριτές έγιναν γεύσεις...παγωτού!

Οι τρεις κριτές του Master Chef μόλις έγιναν γεύσεις παγωτού!

Η οικογένεια του παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής Παντελή Βούρου έχει παγωτατζίδικο στην Κάλυμνο και κάνει χρυσές δουλειές χρησιμοποιώντας τα ονόματα των κριτών!

MasterChef: Οι κριτές έγιναν γεύσεις...παγωτού!

Nα σας θυμήσουμε την Κρητικιά νικήτρια του φετινού βρετανικού Master Chef!

Το παγωτό με το όνομα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έχει γεύση από καβουρδισμένα αμύγδαλα και γλυκό κουταλιού λιαστής ντομάτας. Το παγωτό με το όνομα του Σωτήρη Κοντιζά έχει ανανά ενώ το παγωτό που φέρει το όνομα του Πάνου Ιωαννίδη έχει γεύση σοκολάτα.

MasterChef: Η Μάγκυ Ταμπακάκη συγκινεί με τα λόγια της για τον Ζαχίρ!

Η παίκτρια του MasterChef Μάγκυ Ταμπακάκη συγκίνησε όποιον διάβασε την ανάρτησή της στο Instagram όπου αναφερόταν στον Ζαχίρ! Η εβδομάδα Silver Award του MasterChef έχει φέρει πολλές εκπλήξεις στους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής! Τα ζευγάρια με τους παλιούς παίκτες και τους φετινούς είναι ένας συνδυασμός φωτιά αφού ο ένας "συμπληρώνει" τον άλλον! Ένα ζευγάρι είναι και Μάγκυ Ταμπακάκη με τον Ζαχίρ Γιαβαρί!

Οι δύο τους αποκλείστηκαν τη δεύτερη μέρα, ωστόσο, θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να βρεθούν στον τελικό. Η πρώην παίκτρια του MasterChef, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκλόνισε με τα όσα έγραψε για τον Ζαχίρ.

«Αν κάτι θα μείνει ανεξίτηλο από αυτήν τη silver εβδομάδα, θα είναι το γέλιο, αυτό το γέλιο το αυθόρμητο, το παρορμητικό, το απρόσμενο, που σου φτιάχνει τη διάθεση και τη μέρα. Η γνωριμία με αυτά τα παιδιά, που όπως κ εμείς πέρσι, κάνουν όνειρα, ελπίζουν και σχεδιάζουν το μέλλον τους. Ο Ζαχίρ, προς το παρόν, έχει ένα όνειρο, να καταφέρει να ξαναδεί τη μητέρα του μετά από χρόνια και πιο ιερό όνειρο από αυτό δεν υπάρχει. Εύχομαι αυτή η εμπειρία που λέγεται @masterchefgr να του δώσει όσα έχει ονειρευτεί και να μην τον αλλάξει ποτέ, να παραμείνει ο γλυκός, αφοπλιστικά ειλικρινής και με αυξημένο το αίσθημα της δικαιοσύνης Ζαχιρ», έγραψε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Διαβάστε επίσης για το MasterChef! Συγκλονίζει η εξομολόγηση παίκτη- "Κλείστηκα σε μοναστήρι"

MasterChef

Διαβάστε περισσότερα θέματα masterchef στο Athensmagazine.gr.

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share