Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Η επιστροφή του Ιωαννίδη και τα ζευγάρια που διεκδικούν τα... 10.000 ευρώ! (video)

Τι είπε ο κριτής;

27 Μαρτίου 2019 21:15
MasterChef: Η επιστροφή του Ιωαννίδη και τα ζευγάρια που διεκδικούν τα... 10.000 ευρώ! (video)

Τρίτη ημέρα για το Silver Award Week... Ποιος θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο στο ΜasterChef και τι ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης;

Η πόρτα της κουζίνας του MasterChef ανοίγει και μέσα μπαίνουν οι φετινοί παίκτες με κάποιους από τους περσινούς.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, επέστρεψε στο MasterChef και καλωσόρισε τους παίκτες λέγοντας ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ψάχνουν έναν από τους νέους παίκτες που θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο των 10.000 ευρώ, για να τα αξιοποιήσει για τη μαγειρική του εξέλιξη.

Στη συνέχεια ο κριτής ανακοίνωσε τα ζευγάρια που συνεχίζουν την προσπάθειά τους, ενώ ανακοίνωσε πώς τα τρία ζευγάρια που βρίσκονται στον εξώστη και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σελίμ νωρίτερα, έκανε spoiler του επεισοδίου με τις φωτογραφίες του.

MasterChef: Βγήκαν "μαχαίρια" στην κουζίνα! - Ο άγριος καβγάς της Σπυριδούλας με τον Μανώλη και η... ξινίλα!

Όχι που δεν θα είχαμε και στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef τσακωμούς, εντάσεις και καβγάδες ανάμεσα στους παίκτες!

Αφορμή για να ξεσπάσει ένας απίστευτος καβγάς ανάμεσα στην Σπυριδούλα και τον Μανώλη με υπονοούμενα και αιχμηρά σχόλια ήταν οι εγκέφαλοι της γαρίδας... ένα πιάτο «φωτιά»!

Η Σπυριδούλα αφού παρουσίασαν το πιάτο τους η Ασημίνα με τον Χρήστο, έσπευσε να σχολιάσει την εμφάνιση της συμπαίκτριας της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι σαν νοσοκόμα που πάει το φαγητό στον άρρωστο;».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μανώλης πάνω στην πλάκα ρώτησε εάν έχουν μείνει καθόλου εγκέφαλου για να δοκιμάσει και κάπως έτσι ξεκίνησε ο τσακωμός τους, αφού η Σπυριδούλα δεν άφησε την ατάκα του αυτή ασχολίαστη και έδωσε συνέχεια!

Η ερώτηση αυτή φαίνεται πώς εξόργισε την Σπυριδούλα, η οποία του απάντησε: «Ο δικός μου για το σπίτι μετά» και ο Μανώλης την έκανε ακόμη πιο έξαλλη όταν της είπε: «Δηλαδή κανένας».

Δείτε όλα τα νέα για το MasterChef στο Athensmagazine.gr!

 

Ροή ειδήσεων

Share