Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

MasterChef: Η συγκινητική αποκάλυψη του Σταμάτη για το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο! (video)

Η απίστευτη αποκάλυψη όταν τον ρώτησαν τι θα κάνει τα χρήματα εάν τα κερδίσει!

26 Μαρτίου 2019 22:25
MasterChef: Η συγκινητική αποκάλυψη του Σταμάτη για το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο! (video)

Με εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού ο κριτής Πάνος Ιωαννίδης έλειπε, ενώ ο Σταμάτης μας αιφνιδίασε με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του!

Η αποκάλυψη του Σταμάτη για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και το χειρουργείο που θέλει να κάνει με τα λεφτά εάν είναι εκείνος ο νικητής ομολογουμένως μας συγκίνησε όλους!

Συγκεκριμένα, όταν οι δύο κριτές πλησίασαν στον πάγκο του και ενώ εκείνος μαγείρευε, αφού τον πείραξαν για την επιλογή που έκανε στο ποιος από τους παλιούς παίκτες θα τον βοηθούσε στην δοκιμασία, έκανε και μία συγκινητική αποκάλυψη.

Όταν λοιπόν οι δύο κριτές ρώτησαν τον Σταμάτη τι θα κάνει με τα 10.000 ευρώ εάν τα κερδίσει στην δοκιμασία, εκείνος μας αιφνιδίασε απαντώντας... ένα χειρουργείο!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αμέσως τον ρώτησε περί τίνος πρόκειται, λέγοντας του ότι έχει κολπική μαρμαρυγή.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι, δηλαδή να κερδίσει τα χρήματα και να βγει νικητής σε αυτή την μάχη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εμείς πάντως νωρίτερα σας είχαμε δώσει μία γεύση από το τι θα δείτε σήμερα!

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς "καρφώνει" τον Σάββα! - Τι έχεις στις τσέπες σου; (Video)

Με εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού ο κριτής Πάνος Ιωαννίδης έλειπε, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς φαίνεται πώς έχει κέφια!

Τι συνέβη όμως στον κριτή του MasterChef και δεν θα είναι στην σημερινή δοκιμασία;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς φρόντισε να μας ενημερώσει γι αυτή την ηχηρή απουσία, αφού ο Πάνος Ιωαννίδης είναι άρρωστος επομένως στο σημερινό επεισόδιο... δεν θα τον απολαύσουμε!

Ωστόσο, ο Σωτήρης Κοντιζάς φαίνεται πώς έχει κέφια σήμερα, αφού δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα... καρφώματα στους παλιούς παίκτες!

Συγκεκριμένα, ο κριτής του MasterChef δεν παρέλειψε να πετάξει και τις σποντούλες του στον Σάββα, λέγοντας του «Σάββα τι έχεις στις τσέπες σου;»

«Οι κάμερες όλες θα είναι πάνω σου, μη τυχόν και βγάλεις τίποτα από τις τσέπες σου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και νέα για το Master Chef εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share