Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

MasterChef: Εκτός ο Πάνος Ιωαννίδης! - Τι συνέβη στον κριτή;

Τι έγινε και απουσιάζει;

26 Μαρτίου 2019 21:30
MasterChef: Εκτός ο Πάνος Ιωαννίδης! - Τι συνέβη στον κριτή;

Με εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού ο κριτής Πάνος Ιωαννίδης έλειπε!

Τι συνέβη όμως στον κριτή του MasterChef και δεν θα είναι στην σημερινή δοκιμασία;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς φρόντισε να μας ενημερώσει γι αυτή την ηχηρή απουσία, αφού ο Πάνος Ιωαννίδης είναι άρρωστος επομένως στο σημερινό επεισόδιο... δεν θα τον απολαύσουμε!

«Καλώς ήρθατε και σήμερα. Ο Πάνος είναι αδιάθετος οπότε δεν θα είναι μαζί μας σήμερα αλλά θα επανέλθει αύριο δριμύτερος», είπε χαρακτηριστικά ο κριτής του MasterChef μόλις υποδέχτηκε τους παλιούς και νέους παίκτες.

Εμείς πάντως νωρίτερα σας είχαμε δώσει μία γεύση από το τι θα δείτε σήμερα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Η δοκιμασία με τους παλιούς παίκτες και το έπαθλο των 10.000 ευρώ! (Video)

Με κέφι και διάθεση από τους νέους και παλιούς παίκτες ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef.

Και πώς να μην γίνει άλλωστε όταν οι κριτές του MasterChef ανακοινώνουν στους διαγωνιζόμενους ότι ο νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει 10.000 ευρώ!

Ναι, ναι καλά ακούσατε!

Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες στο άκουσμα αυτό μόνο που δεν πέταξαν!

Στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε λοιπόν να συνεχίζεται η «ασημένια εβδομάδα» με τους καλεσμένους από το.. παρελθόν που θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο να αναδειχθεί ο νικητής της συγκεκριμένης δοκιμασίας!

Να σημειωθεί πάντως ότι ο νικητής δεν θα βγει μόνο από την σημερινή δοκιμασία και θα είναι ένας από τους φετινούς υποψήφιους, καθώς θα κοντραριστούν σε πολλά πιάτα και δοκιμασίες!

Δείτε τα όσα έγιναν στο σχετικό απόσπασμα:

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και νέα για το Master Chef εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share