Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Master Chef: H Άλκηστη έκανε τη πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση!

Τι μοιράστηκε δημόσια;

24 Μαρτίου 2019 13:13
Master Chef: H Άλκηστη έκανε τη πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση!

Η θερμόαιμη Κρητικοπούλα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής. Και είχε κάτι να πει για την εμπειρία της αυτή αμέσως μετά την... επιστροφή της στον "έξω κόσμο". Πως ήταν η Άλκηστη στο παιχνίδι πριν αποχωρήσει;
Η Άλκηστις Αλεξάκη είναι από τις μορφές που ξεχώρισαν στο φετινό MasterChef. Συχνά θερμόαιμη και αθυρόστομη, δεν δίσταζε ποτέ να εκφράσει το πως νιώθει και να πει τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμη και αυτό της κόστιζε σε "συμμάχους" μέσα στο σπίτι.
Με απίστευτες ατάκες που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία, κατάφερε να γίνει trend στα social media και παρά τις αντιπάθειες που απέκτησε, κατάφερε τελικά να κάνει αισθητή την παρουσία της και να αποκτήσει πολλούς οπαδούς που της έβγαζαν το καπέλο για την ειλικρίνεια και την ευθύτητά της.

Όπως και να έχει, η Άλκηστις είναι εκείνη που αποχώρησε από το MasterChef την Παρασκευή, αφού το πιάτο που παρουσίασε δεν κατόρθωσε να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Αφού ανακοινώθηκε και μεταδόθηκε η αποχώρησή της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα πράγματα έμαθε και όσες εμπειρίες απέκτησε στο παιχνίδι. "Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με στηρίζουν και εκείνους που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι" κατέληξε.

Masterchef: Η αλήθεια για το «κόψιμο» της εκπομπής!


Τι θα συμβεί;
Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στα τηλεοπτικά κανάλια και συγκεκριμένα στο star με το Masterchef, εξαιτίας της διαφημιστικής πτώσης που αναμένεται να φέρουν οι εκλογές τoν Μάιο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, η διοίκηση του Star επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να "παγώσει" το "Masterchef 3", όσο θα διαρκέσουν οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις και να το επαναφέρει αμέσως μετά το τέλος των εκλογών για την τελική ευθεία, έως την ανάδειξη του νικητή. Στη θέση του ριάλιτι μαγειρικής, που θα αποσυρθεί προσωρινά, θα μεταδίδονται ξένες ταινίες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες από τα κανάλι της Κηφισιάς φέρονται να έχουν συνυπολογίσει την πιθανή πτώση της τηλεθέασης που ίσως ευνοήσει προσωρινά όσους ανταγωνιστές συνεχίσουν με πρωτότυπο πρόγραμμα, αλλά αξιολογούν ως πιο σημαντικό να κρατήσουν τα "χρυσά" επεισόδια που οδηγούν στον τελικό και μετά τις εκλογές, οπότε θα μπορούν να έχουν υψηλότερα έσοδα στο μετεκλογικό περιβάλλον.

Εσείς ξέρετε πόσα χρήματα παίρνουν οι κριτές; Θα μείνετε άναυδοι με τα λεφτά που παίρνουν!

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, το MasterChef, δεν θα κοπεί, ούτε για τις εκλογές αλλά ούτε για τα νούμερα τηλεθέασης. Η απόφαση του καναλιού είναι να συνεχιστεί κανονικότητα μέχρι τέλους!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share