Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Masterchef: Η αλήθεια για το «κόψιμο» της εκπομπής!

Τι θα συμβεί;

24 Μαρτίου 2019 09:30
Masterchef: Η αλήθεια για το «κόψιμο» της εκπομπής!

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στα τηλεοπτικά κανάλια και συγκεκριμένα στο star με το Masterchef, εξαιτίας της διαφημιστικής πτώσης που αναμένεται να φέρουν οι εκλογές τoν Μάιο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, η διοίκηση του Star επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να "παγώσει" το "Masterchef 3", όσο θα διαρκέσουν οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις και να το επαναφέρει αμέσως μετά το τέλος των εκλογών για την τελική ευθεία, έως την ανάδειξη του νικητή. Στη θέση του ριάλιτι μαγειρικής, που θα αποσυρθεί προσωρινά, θα μεταδίδονται ξένες ταινίες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες από τα κανάλι της Κηφισιάς φέρονται να έχουν συνυπολογίσει την πιθανή πτώση της τηλεθέασης που ίσως ευνοήσει προσωρινά όσους ανταγωνιστές συνεχίσουν με πρωτότυπο πρόγραμμα, αλλά αξιολογούν ως πιο σημαντικό να κρατήσουν τα "χρυσά" επεισόδια που οδηγούν στον τελικό και μετά τις εκλογές, οπότε θα μπορούν να έχουν υψηλότερα έσοδα στο μετεκλογικό περιβάλλον.

Εσείς ξέρετε πόσα χρήματα παίρνουν οι κριτές; Θα μείνετε άναυδοι με τα λεφτά που παίρνουν!

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, το MasterChef, δεν θα κοπεί, ούτε για τις εκλογές αλλά ούτε για τα νούμερα τηλεθέασης. Η απόφαση του καναλιού είναι να συνεχιστεί κανονικότητα μέχρι τέλους!

Master Chef: Άναυδοι οι κριτές με το αποτέλεσμα της δοκιμασίας!

Το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας στο Master Chef προκάλεσε σοκ ακόμη και στους κριτές του παιχνιδιού μαγειρικής του STAR!

Η κόκκινη ομάδα του Ζαχίρ νίκησε την μπλε της Άλκηστη, όμως δεν ήταν αυτό που εντυπωσίασε.

Η κόκκινη ομάδα επικράτησε με 48-8, δηλαδή 40 ψήφους διαφορά!

Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ ξανά και όπως ήταν λογικό τρέλανε και τους κριτές!

Δείτε όλα τα νέα του MasterChef στο Athensmagazine.gr!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share