Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Master Chef: Στο φως της δημοσιότητας διάλογοι "φωτιά"! - Τι δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες;

Αυτό μπορεί και να μην αρέσει καθόλου στην παραγωγή...

18 Μαρτίου 2019 10:58
Master Chef: Στο φως της δημοσιότητας διάλογοι

Βλέπουμε στους τελευταίους δύο κύκλους του ριάλιτι μαγειρικής του Star, Master Chef πως η παραγωγή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους χαρακτήρες.

Φέτος, για παράδειγμα, πολλοί τηλεθεατές συγκινήθηκαν από την ιστορία του Αφγανού μετανάστη Ζαχίρ.

Ορισμένοι ίσως και να ταυτίστηκαν μαζί του.

Όπως και με τον Χρήστο Μπάρκα, με το περίφημο «κρατς», αλλά και την Άλκηστη, που είναι ένας αυθόρμητος και κάπως νευρικός χαρακτήρας.

Εσείς γνωρίζατε τις ιστορίες των συγκεκριμένων ανθρώπων πριν τις οντισιόν;

Π.Ι.: Τις μάθαμε επιτόπου. Εξάλλου στη διαδικασία πριν από τις οντισιόν (σ.σ. τα pre-casting) έρχονται χιλιάδες άτομα, οπότε είναι λογικό να μη γνωρίζουμε τις ιστορίες τους.

Λ.Κ.: Στα pre-casting,όπου γίνεται το πρώτο φιλτράρισμα, έρχονται χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι παρουσίασαν κάποια κρύα πιάτα. Επίσης ο καθένας έρχεται για τον δικό του λόγο. Υπήρξαν περιπτώσεις που ήρθαν απλά για να γνωρίσουν τον Πάνο και έφεραν ένα τοστάκι. Θυμάμαι πως είχε έρθει ένας που μας είπε «Δεν έφερα τίποτα. Give me five. Πανιωνάρα μόνο!» και έφυγε.

Σ.Κ.: Όλα χρειάζονται μια ισορροπία. Εμείς είμαστε στο MasterChef για να δοκιμάσουμε και να κρίνουμε ένα φαγητό. Οι τηλεθεατές, όμως, που δεν μπορούν να δοκιμάσουν φαγητό μέσω της τηλεόρασης, ταυτίζονται με τους χαρακτήρες. Αλλά και πάλι εμείς δεν γνωρίζαμε καμία ιστορία παίκτη, μέχρι την ώρα που ήρθε και μας την είπε στην οντισιόν.

Λ.Κ.: Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι ο ρόλος του κριτή στο MasterChefείναι μια παράλληλη δραστηριότητα. Εμείς, πέρα από τις πολύ καλές σχέσεις που έχουμε με την παραγωγή και το κανάλι, ξέρουμε ότι η πραγματική μας δουλειά δεν είναι η τηλεόραση.

Δεν καλούμαστε να πορευτούμε με αυτό μέχρι να συνταξιοδοτηθούμε. Το βλέπουμε σαν παιχνίδι. Η επιτυχία και τα νούμερα τηλεθέασης του MasterChef είναι για μας σαν να έχουμε ανοίξει ένα εστιατόριο και να είναι διαρκώς γεμάτο.

Σχετικά με την ιστορία του Ζαχίρ που προανέφερες, θέλω να υπογραμμίσω ότι ποτέ δεν μεθοδεύσαμε τη συζήτηση για να πάει κάπου.

Ο Ζαχίρ μάς είπε την ιστορία του, όπως αυτός την ένιωθε και ήθελε να την πει, μια ιστορία που αντιπροσωπεύει πολλούς ακόμη ανθρώπους. Του δώσαμε το βήμα, χωρίς να εκμαιεύσει κανείς τίποτα.

Όπως δώσαμε βήμα σε πολλούς άλλους ανθρώπους που ήθελαν να περάσουν το μήνυμά τους.

Νιώθω περήφανος για την απόφαση του καναλιού να δώσει τηλεοπτικό χρόνο και την ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους να ζήσουν το όνειρο με όχημα τη μαγειρική. Από εκεί και πέρα, ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

Πηγή: youweekly.gr

Master chef: Απίστευτη ανατροπή στο ριάλιτι του Star! - Επιστρέφει ο Τάσος, έξω η Άλκηστις!

Ναι όπως σας το γράφουμε! Στο Master Chef έρχονται φοβερές ανατροπές που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.Τι θα δούμε στο ριάλιτι μαγειρικής του Star;

Μπορεί όλοι σας να είδατε τον Τάσο να φεύγει από το παιχνίδι αλλά σε λίγες εβδομάδες θα τον ξαναδείτε μέσα!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέσα στο παιχνίδι του Master Chef θα ξαναμπούν ο Ντέιβιντ η Μαρία ο Γιώργος ο Θάνος αλλά και ο Τάσος που για πολλούς ήταν ένας από τους τρεις που θα έμπαινε στον τελικό!

Το ερώτημα είναι ένα! Γιατί να ξαναδούμε τους παίκτες οι οποίοι αποχώρησαν από το MasterChef;

Θα τους ξαναδούμε γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία όπως άλλωστε έγινε και πέρσι με κάποιους άλλους παίκτες και.... γιατί -και εδώ είναι είδηση- το MasterChef θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει μέχρι και το τέλος Μαΐου!

Άρα όσο φεύγουν παίκτες ο διαγωνισμός θα χάνει το ενδιαφέρον του! Για αυτούς τους λόγους λοιπόν θα δούμε ξανά τα συγκεκριμένα παιδιά που αποχώρησαν...

Από την άλλη μεριά η Άλκηστις Αλεξάκη η κοπέλα που Θεωρείται ο εξολοθρευτής των φαβορί βγαίνει από το παιχνίδι στις δύο επόμενες εβδομάδες.

Οι πληροφορίες μας λένε πως δεν θα ξαναμπεί στο παιχνίδι η συγκεκριμένη παίκτρια θα φύγει δηλαδή για τα καλά δεν θα της δοθεί η δεύτερη ευκαιρία!

Πηγή: youweekly.gr

Master chef: Η απίστευτη αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά! - «Είμαι με τις ενέσεις... »

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ίσως από τα πιο δυνατά πρόσωπα στο Master Chef στο κανάλι του STAR είναι ο κριτής εκείνος που δεν μασάει τα λόγια του και έχει τη φήμη του πιο σκληρού και το πιο αυστηρού!

Σήμερα όμως σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό people δείχνει μία άλλη... ανθρώπινη πλευρά.

Αποκαλύπτει ο Σωτήρης Κοντιζάς πόσο πολύ του έχει αλλάξει το MasterChef τη ζωή του.

«Το MasterChef δεν μας έχει αλλάξει πολλά πράγματα μας έχει βοηθήσει όμως.

Ένα παράδειγμα που μας έχει βοηθήσει οικογενειακώς είναι το εξής: μολονότι εγώ και σύντροφος μου δεν έχουμε αλλεργίες, τα παιδιά μας έχουν.

Είμαστε πάντα με την ένεση και τα φάρμακα στην τσάντα.

Ύστερα από ένα post που κάναμε στα social media σχετικά με αυτό, έχει συμβεί να πάμε οικογενειακώς σε ένα εστιατόριο και ο άνθρωπος που είναι στο service να γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα και να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Να δώσει την απαραίτητη προσοχή, που πιστεύω ότι δεν πρέπει να δίνεται μόνο σε αναγνωρίσιμους ανθρώπους, αλλά σε όλους»

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share