Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Master Chef - spoiler: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο! - Τι θα δούμε;

Spoiler alert!

15 Μαρτίου 2019 14:24
Master Chef - spoiler: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο! - Τι θα δούμε;

Master Chef - Spoiler για το επεισόδιο απόψε στο Star: Η ψηφοφορία και η άβολη διαδικασία της λαμβάνει μέρος για ακόμα μια φορά.

Τα επιχειρήματα πολλά για τους υπαίτιους.

Κάποιοι αναλαμβάνουν θαρραλέα τις ευθύνες τους και άλλοι διαμαρτύρονται.

Master Chef

Δυο παίκτες θα βρεθούν πίσω από τους πάγκους να μαγειρεύουν ίσως για τελευταία τους φορά μέσα στον διαγωνισμό.

Master Chef

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση καλούνται σήμερα να αντιγράψουν ένα πιάτο του F&B του MasterChef, Χάρη Αντωνόπουλου.

Master Chef

Ένα πιάτο το οποίο απαιτεί προσήλωση και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.Μια ακόμα αποχώρηση θα φέρει δάκρυα και θλίψη στα πρόσωπα των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων.

Master Chef

Μια ατυχία και μια αποχώρηση, που δεν την περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι κριτές.

Δείτε το trailer :

Παράλληλα, νωρίτερα σας είχαμε γράψει για τις φοιτητικές φωτογραφίες του "εν κουλί" που είναι άκρως αποκαλυπτικές!

Master Chef: Η απάντηση κόλαφος των κριτών στα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχτεί!

Το 2019, αναμφίβολα είναι η καλύτερη χρονιά του Master Chef στο Star, ωστόσο δεν είναι λίγα τα αρνητικά σχόλια που κάνουν λόγο για καθαρόαιμο.. ριάλιτι! Τι απαντούν όμως οι κριτές!

Το ριάλιτι μαγειρικής στο Star έχει σαρώσει, καθώς σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και είναι πρώτο στην προτίμηση του κοινού!

Ωστόσο, παρουσιάστριες, αλλά και μέλη πάνελ πρωινών εκπομπών έχουν κάνει σκληρή κριτική στο Master Chef, αποκαλώντας το σκληρό ριάλιτι.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου προέτρεψε τους τηλεθεατές της εκπομπής της να μην το ξαναδούν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν βλέπεις μαγειρική, βλέπεις βία».

Ποια είναι η δική σας τοποθέτηση;
Σ.Κ.: Δεν πιστεύω ότι οι παρουσιαστές που αναφέρονται αρνητικά για το παιχνίδι το εννοούν πραγματικά. Και το λέω αυτό, διότι αν πεις σε κάποιον «Μην το δεις αυτό», θα το δει.

Έτσι, λειτουργεί σαν διαφήμιση όλο αυτό. Καλώς ή κακώς, όταν μια εκπομπή έχει απήχηση και πηγαίνει καλά, γνωρίζεις πως ακόμα και η αναφορά σου σε αυτή είναι για το συμφέρον σου.

Γι’ αυτό και οι πρωινές εκπομπές αφιερώνουν κάποιο από τον χρόνο τους ώστε να παιχτούν αποσπάσματα του MasterChef.

Π.Ι.: Το MasterChef είναι ένας μαγειρικός διαγωνισμός.

Πολλές φορές όλα έρχονται σε μια κατάσταση πραγματικής κουζίνας, με εντάσεις και διαφωνίες.

Αυτό το ζούμε και εμείς στις δουλειές μας, και ο κόσμος είναι λογικό να μη γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει σε μια κουζίνα.

Οπότε ο τηλεθεατής βλέπει ένα μέρος της πραγματικότητας σε μια κουζίνα. Από την άλλη, ο δικός μας ρόλος είναι ξεκάθαρος.

Κρίνουμε κάποια πιάτα και διαχειριζόμαστε μια διαδικασία που θα επιφέρει ένα αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα, στα οποία εμείς δεν είμαστε παρόντες. Στην σχέση των παικτών εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε.

Λ.Κ.: Ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να την εκφράζει όπως θέλει.

Όλα είναι θεμιτά. Σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο της εκπομπής, η διαφορά είναι ότι εξελίσσεται, άσχετα με τον αν υπήρχε και πέρσι και πρόπερσι το MasterChef.

Το θέμα είναι τι αποφασίζεις να δείξεις. Μια κουζίνα στην οποία εργάζεται και συνεργάζεται μια ομάδα ανθρώπων είναι κι αυτή μια μικροκοινωνία, όπου τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα.

Έτσι είναι και το σπίτι του MasterChef. Στην ουσία, όμως, η δική μας κριτική στέκεται απέναντι σε ένα πιάτο.

Οπότε, είτε κάποιος είναι αρεστός είτε όχι, εμείς δεν κρίνουμε τους χαρακτήρες, αλλά το αποτέλεσμα που θα φέρουν μπροστά μας.

Όταν κλείνουν οι κάμερες, μπορούμε να τους πούμε πέντε πράγματα και να τους συμβουλέψουμε, αλλά και πάλι μέσα από το πώς μπορεί να επηρεάσει ο χαρακτήρας τους το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

Εμείς εδώ είμαστε για να δώσουμε στα παιδιά μαγειρικές συμβουλές και, αν διακρίνουμε μια συμπεριφορά που θεωρούμε ότι θα σταθεί εμπόδιο στην επαγγελματική τους πορεία, να τους βοηθήσουμε.

Οι κουζίνες είναι ομάδες και οι ομάδες κερδίζουν πάντα, αναφέρει στο People

Για περισσότερες ειδήσεις του Master Chef δείτε εδώ!

TAGS
 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share