Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Master Chef Spoiler: Το πρόσωπο κλειδί που μπαίνει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και αλλάζει τα πάντα!

Ο λόγος για...

14 Μαρτίου 2019 11:30
Master Chef Spoiler: Το πρόσωπο κλειδί που μπαίνει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και αλλάζει τα πάντα!

Ένα πρόσωπο έκπληξη θα εισβάλλει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, Master Chef και τα αποκάλυψε όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day!

H Σταματίνα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της ότι σύμφωνα με πληροφορίες της στα επόμενα επεισόδια θα δούμε έναν σεφ στο ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος ήταν και καλεσμένος της!

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον καλεσμένο της: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι πήγες και εσύ στο MasterChef. Είναι αλήθεια;». Και ο Ζαν Λουί Καψαλά αποκάλυψε:

«Ναι πήγα στο Master Chef και το επεισόδιο θα το δείτε σε ένα μήνα.

Εγώ έδειξα στους παίκτες γαλλική κουζίνα, τους δίδαξα γαλλική κουζίνα! Νόμιζα ότι θα βρω παιδάκια και βρήκα πραγματικούς μάγειρες που ο καθένας έχει την τεχνική του…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Master Chef: Δεν φαντάζεστε τι ακούστηκε για την Ασημίνα! (video)

Η αποψινή δοκιμασία των παικτών του Μaster Chef, ήταν ιδιαίτερη, αφού κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε στρατευμένους στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Όπως είναι λογικό οι φαντάροι σχολιάστηκαν από τα κορίτσια του ριάλιτι μαγειρικής, μόνο που η Ασημίνα ήταν λίγο παραπάνω εκδηλωτική.

"Οι άντρες είναι το στοιχείο μου" δήλωσε on camera η ξανθιά παίκτρια για να πάρει ευθύς αμέσως την απάντηση από την συμπαίκτριά της, Ιωάννα "Η Ασημίνα δεν νομίζω να ρίξει γκόμενο!" εξηγώντας μάλιστα την άποψή της: "Γιατί είμαι της άποψης ότι σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share