Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πάνος Ιωαννίδης: Ο χαμός που προκάλεσε σε πανάκριβο εστιατόριο! - Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς!

Και όμως το έκανε!

21 Φεβρουαρίου 2019 17:48
Πάνος Ιωαννίδης: Ο χαμός που προκάλεσε σε πανάκριβο εστιατόριο! - Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς!

Την ημέρα της φωτογράφισης μας στο στούντιο επικράτησε ένας... πανικός από συναδέλφους θαυμάστριες που όλως τυχαίως ήθελαν να περάσουν από εκεί.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, παρ' όλο που στο τρέιλερ του «Master Chef 3» δείχνει ενοχλημένος με την προτίμηση των γυναικών στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αρέσει όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και γενικά στο τηλεοπτικό κοινό

Είναι μια ήρεμη δύναμη αλλά και ένα ανήσυχο πνεύμα εσωτερικά. Απλά δεν θέλει να αποκαλύπτεται. Από συστολή, ενδεχομένως και από άποψη.

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε, μίλησε μεταξύ άλλων και για την αρχή της καριέρας του, αποκαλύπτοντας ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό.

Ποιες ήταν οι πρώτες αποτυχίες σου, ποιο το πρώτο φαγητό που έκαψες στην κουζίνα του σπιτιού σου και ποιο το πρώτο σε επαγγελματική κουζίνα;

Λένε πως εάν δεν κοπείς και δεν καείς, μάγειρας δεν γίνεσαι. Εγώ θα προσθέσω ότι αν δεν κάψεις φαγητό και δεν αποτύχεις δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου και σίγουρα δεν γίνεται καλύτερος.

Η αλήθεια είναι πως αστοχίες υπήρξαν, αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω κάψει φαγητό, μπορεί και να το είχα κάνει κάποια στιγμή. Υπάρχει όμως ένα αστείο περιστατικό.

Ως νέος μάγειρας στην Ιταλία όταν μου είπε ο chef στα Ιταλικά να βάλω 7 αστακούς για 20 λεπτά στον φούρνο, εγώ δεν κατάλαβα καλά γιατί δεν μιλούσα ακόμα καλά τη γλώσσα και έβαλα 20 αστακούς για 7 λεπτά στον φούρνο. Νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσω.

Ήταν και εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καταλαβαίνεις τι έγινε.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share