Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Χαμός

12 Φεβρουαρίου 2019 16:23
MasterChef spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε την Τρίτη 12/2 στις 21:00 στο 10ο Επεισόδιο του MasterChef 3

Η πρώτη, δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης είναι γεγονός.

Τρεις υποψήφιοι, αντιμέτωποι με το πιάτο αντιγραφής κάτω από την καμπάνα. Η έλλειψη παρατηρητικότητας, φωτογραφικής μνήμης, κατανόησης της συνταγής και πειθαρχίας, είναι εκείνα τα στοιχεία, που θα στερήσουν σε έναν από τους τρεις υποψήφιους την παραμονή του στο παιχνίδι.

Οι πρώτες φωνές από τον εξώστη θα δώσουν ενέργεια και καθοδήγηση σε όσους από τους 3 υποψήφιους το χρειάζονται στην κουζίνα του MasterChef.

Ποιοι θα τα καταφέρουν, ποιοι δεν θα απογοητεύσουν τους κριτές και θα καταφέρουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται μαζί με τους υπόλοιπους δεκαοκτώ;

Δείτε το trailer:

πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share