Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Η άγνωστη ιστορία και η γνωριμία με την γυναίκα του!

Όσα δεν γνωρίζαμε για την ζωή του κριτή του Master Chef!

6 Φεβρουαρίου 2019 16:46
Σωτήρης Κοντιζάς: Η άγνωστη ιστορία και η γνωριμία με την γυναίκα του!

Εκτός κουζίνας, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει δώσει μάχη για να καταστήσει την καρδιά της αγαπημένης του Δέσποινας, Ελληνοϊταλίδα εκείνη, εργαζόταν στο σέρβις ρεστοράν «Αλάτσι», με τον Έλληνοϊάπωνα σεν να τρώει εκεί για χάρη της.

«Με υποδέχτηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό της έδωσα το τηλέφωνο μου», αποκάλυπτε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του, και εκείνη τον κάλεσε την επόμενη ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου!

Ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δυο εβδομάδες ήταν καθοριστικό για να αποφασίσουν πως θα είναι μαζί, ενώ για τα μάτια της εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου ζούσε και εργαζόταν μέχρι το 2015.

Σήμερα, καθώς λείπει πολλές ώρες σε διάφορες δουλειές, η Δέσποινα είναι φύλακας - άγγελος στο σπίτι και παίζει αποφασιστικό ρόλο στην κουζίνα όσο και στο μεγάλωμα των παιδιών τους. «Είναι ψείρας σε αυτά και έχει διαβάσει ότι μπορεί να υπάρχει για παιδιά. Οπότε την εμπιστεύομαι σε αυτό το θέμα».

Την παράσταση στο σπίτι κλέβει η 2,5 ετών κόρη τους Αριάννα - Τσιχίρο για τα νάζια της, αλλά και επειδή θέλει μεγάλη προσοχή: «Έχει αρκετές τροφικές αλλεργίες. Πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί στι τι της δίνουμε. Από τότε κι εγώ ως μάγειρας στην δουλειά μου έχω αποκτήσει έξτρα ευαισθησία στο θέμα των αλλεργιών», έλεγε για την κόρη του ο Σωτήρη; Κοντιζάς χωρίς να κρύβει την επιθυμία του να της μαγειρέψει διάφορες νοστιμιές όταν μεγαλώσει.

Πέρσι το καλοκαίρι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά αποκτώντας ένα αγοράκι που ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία που ζει τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για τον Πέτρο Κωστόπουλο!

πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share