Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

MasterChef 3: Έφυγε από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν έχασε την οικογένειά του και έκανε τους κριτές να βάλουν τα κλάματα! (video)

Μια ιστορία που συγκίνησε τους πάντες...

22 Ιανουαρίου 2019 23:00
MasterChef 3: Έφυγε από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν έχασε την οικογένειά του και έκανε τους κριτές να βάλουν τα κλάματα! (video)

Μια απίστευτη ιστορία ενός ανθρώπου που έχει ζήσει τα πάντα, ακούσαμε σήμερα μέσα από το Master Chef.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης, καλησπέρισε τους κριτές και μετά από ερώτηση του κριτή είπε πως είναι από το Αφγανιστάν. Τότε ξεκίνησε να λέει την απίστευτη ιστορία που συγκίνησε τους πάντες.

Ο παίκτης εξομολογήθηκε ότι ήθελε πολλά χρόνια να γίνει μάγειρας, ότι έχει περάσει πολλά πράγματα διότι οι γονείς του προκειμένου να ζήσει από τον πόλεμο τον έστειλαν στον Ιράκ, όπου και βασανίστηκε πάρα πολύ από την αστυνομία, ενώ αυτό που μας σόκαρε είναι ότι έχει να δει τη μαμά του από το 2000.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέμος Αναστασιάδης: Αυτή είναι η τελευταία εκπομπή του "ΌΛΑ"!

Ακόμη,είπε πως όταν ήρθε στην Ελλάδα,πήγε σε σχολείο, κοιμόταν σε παγκάκι, ενώ δέχτηκε bullying, όταν πήγε να ζητήσει δουλειά. Φυσικά, οι κριτές στο άκουσμα της ιστορίας, δεν άντεξαν και έβαλαν τα κλάματα, ενώ τους εντυπωσίασε και το φαγητό του, δίνοντάς του την ποδιά.

Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share