Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Το απίστευτο περιστατικό στον Ευαγγελισμό! Τι του συνέβη;

Δείτε τι είπε...

27 Μαΐου 2018 19:35
Σωτήρης Κοντιζάς: Το απίστευτο περιστατικό στον Ευαγγελισμό! Τι του συνέβη;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλα! Ο κριτής του MasterChef, μίλησε στην Μανίνα Ντάνου στο ένθετο της Καθημερινής- ενώ απάντησε για το αν μαγειρεύει για τον εαυτό του, αλλά και για το πιο ακραίο πράγμα που του έχει συμβεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από το επεισόδιο! Η κόντρα στα κόκκινα... (Video)

Ποιο είναι το πιο ακραίο που σου έχει συμβεί;

Είχα πάει τη μαμά της πεθεράς μου, που είναι Ιταλίδα και δεν μιλάει γρι ελληνικά ή αγγλικά, στον “Ευαγγελισμό” ξημερώματα, γιατί είχε μια αδιαθεσία. Η καημένη η νόνα Αντριάνα ήταν οριζόντια στο κρεβάτι με ορό και επί πέντε ώρες βγάζαμε από πάνω της σέλφι. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό, απλώς δεν μπορώ να πω εύκολα όχι, προσπαθώ και να δικαιολογήσω τον άλλο, γιατί, όταν μπαίνεις στο σπίτι του κάθε βράδυ από την τηλεόραση, νιώθει μια οικειότητα».

Άρα ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει, μαγειρεύεις πια για σένα;

Θέλω πολύ. Να πάω λαϊκή, να ανοίξω ένα κρασί και να μαγειρεύω, να έρχονται φίλοι, κάποιος να φέρνει το ψωμί, κάποιος να φτιάξει τη σαλάτα. Αυτό είναι όνειρο.

Η πραγματικότητα ποια είναι;

(Γελάει) Ότι χθες γύρισα λιώμα από το Νolan, είχε μείνει ρύζι από προχθεσινό ντελίβερι, το έβαλα σε ένα μπολ με ντοματίνια, λάδι και τυρί κότατζ και το έφαγα.

 

Ροή ειδήσεων

Share