Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζεται με την 2,5 χρονών κορούλα του και αποκαλύπτει «Ήμουν χοντρούλης» (Photos)

Η πιο γλυκιά φωτογράφιση!

21 Μαΐου 2018 12:28
MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζεται με την 2,5 χρονών κορούλα του και αποκαλύπτει «Ήμουν χοντρούλης» (Photos)

Την πιο γλυκιά φωτογράφιση έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς.


Ο σεφ φωτογραφήθηκε για την «Καθημερινή» παρέα με την κόρη του Αριάννα – Τσιχίρο και μιλάει την παιδική του ηλικία, το φαγητό αλλά και την απόφαση του να γίνει σεφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: H ομάδα που κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Κολομβία!

«Νομίζω ότι με ρωτούν γιατί έχει να κάνει με τον τρόπο που ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις σπουδές, σαν αυτό το πέπλο ασφαλείας που είναι πρωτοφανές να απαρνιέσαι. Εμένα όμως ανέκαθεν μου άρεσε να κάνω κάτι με τα χέρια. Μου αρέσουν αυτά τα επαγγέλματα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις πια έναν καλό αλουμινά, έναν καλό μαρμαρά. Τα προτιμώ από τα πιο φαντεζί, όπως κάποιον με κουστούμι που κλείνει συμφωνίες» απάντησε στο γιατί εγκατέλειψε τα οικονομικά για να αφοσιωθεί στις κουζίνες.

Όσον αφορά την σχέση που έχει ο ίδιος με το φαγητό απάντησε «Λάτρευα το φαγητό, ήμουν χοντρούλης. Η πιο έντονη ανάμνηση μου είναι το εξοχικό του νονού μου στη Θεσσαλονίκη, που είχε ντοματιές, κι εγώ περίμενα πώς και πώς τα καλοκαίρια για να φάω ντομάτες κατευθείαν από το μποστάνι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης και συνεχίζει «Θεωρούσα τίμιο, εφόσον μου αρέσει το φαγητό, να μάθω και πώς γίνεται. Ήθελα να φύγει αυτό το απωθημένο από τη μέση, να το δοκιμάσω και να φύγει από τη μέση. Δεν ήθελα να είμαι από αυτούς που λένε αχ, θα είχα γίνει καλός μάγειρας, όπως λέω εγώ τώρα θα ήμουν καλός τενίστας και έχω παίξει τένις μία φορά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε πρωταγωνιστής από τα "Ίχνη"!

Όσον αφορά το αν θα συμμετείχε στο MasterChef μας εξέπληξε: «Όχι! Είναι ένα shortcut. Αν το είχα κάνει, δεν θα είχα πιέσει τον εαυτό μου στα όρια του στις κουζίνες όπου δούλεψα, δεν θα είχα τις γνώσεις, την υπομονή και τη συνέπεια. Ιδανικά τα παιδιά του Master Chef θα πρέπει να περάσουν και από αυτές. Πόσα, όμως, θα το κάνουν;»

 

Master Chef

Ροή ειδήσεων

Share