Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef: Ο Τιμολέων Διαμαντής απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε! «Μου έγραφαν “να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο”....»

Τι είπε;

10 Μαΐου 2018 18:20
MasterChef: Ο Τιμολέων Διαμαντής απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε! «Μου έγραφαν “να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο”....»

Έκλεισε όλα τα στόματα!

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media μίλησε ο Τιμολέων Διαμαντής, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town και τους Τάσο Μπιμπισίδη και Νάνσυ Φαφούτη και έδωσε την δική του απάντηση!


Ο ίδιος αναφέρει πως δεν πτοήθηκε λεπτό και πως συνέχεια στο μυαλό του είχε ως στόχο τη νίκη που τελικά ήρθε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ξεφτίλα! Ο Χάρος πιάνει τα @@@@ του μπροστά στην Εύη! (video)

Πώς διαχειρίστηκες τα αρνητικά σχόλια;
Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο κρίνουν λίγο διαφορετικά. Δεν με πειράζει να μου πει κάποιος ότι δεν του αρέσει ο χαρακτήρας μου. Αλλά με πειράζει να πουν ότι είμαι κακός μάγειρας ή τα πολύ αισχρά λόγια. Γιατί δέχτηκα ακόμη και απειλητικά μηνύματα, που μου έγραφαν «να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο», πράγματα τα οποία δεν λες ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.

Δεν σε φρίκαραν αυτά τα μηνύματα;
Στην αρχή φρίκαρα μη στεναχωρηθεί η μάνα μου. Αλλά ήταν η πρώτη που το ξεπέρασε. Την πρώτη μέρα που διάβασα όλα αυτά τα μηνύματα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα. Πλέον όμως δεν με νοιάζει τίποτα και δεν με επηρεάζουν. Γιατί ο κόσμος έξω στον δρόμο που συναντάω από κοντά είναι φανταστικός.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share