Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef: Αυτός είναι ο λόγος που χαιρέτησε ψυχρά τους κριτές η Μάγκυ Ταμπακάκη

Τι αποκάλυψε η παίκτρια;

30 Απριλίου 2018 17:58
MasterChef: Αυτός είναι ο λόγος που χαιρέτησε ψυχρά τους κριτές η Μάγκυ Ταμπακάκη

Οταν της ανακοίνωσαν ότι είναι αυτή που αποχωρεί από το σπίτι του MasterChef, η Μάγκυ Ταμπακάκη "πάγωσε" και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Επίδομα 1.380 ευρώ για νέους!

Εντύπωση προκάλεσε στους τηλεθεατές πως όταν έβγαλε την ποδιά της, χαιρέτησε ψυχρά τους κριτές και ήταν η μόνη παίκτρια του παιχνιδιού που δεν φίλησε τους chef.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town αποκάλυψε τον λόγο που ήταν τόσο "κρύα" απέναντι τους.

"Κατ’ αρχάς, δεν περίμενα ότι θα φύγω. Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς μου είπε κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι φεύγω από το παιχνίδι έμεινα άφωνη, είχα θολώσει, δεν έβλεπα μπροστά μου και ήθελα να φύγω τρέχοντας. Υπήρχε απόλυτη σιωπή, περίμενα να με καθοδηγήσουν τι θα κάνω, οπότε τους πλησίασα για να τους χαιρετήσω. Αν είχα νιώσει ότι ήθελαν να με αγκαλιάσουν, αλήθεια θα τους αγκάλιαζα. Αλλά έβλεπα απέναντί μου τρεις ψυχρούς κριτές και μέσα μου πίστευα ότι ήταν θυμωμένοι μαζί μου και δεν ήθελαν να με αγκαλιάσουν. Γενικά, όμως, δεν είμαι άνθρωπος που αγκαλιάζει, είμαι πολύ σκληρή με τις κινήσεις μου." είπε η πρώην παίκτρια.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την κίνηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να την αγκαλιάσει, η Μάγκυ είπε: "Ναι, όταν είδα το βίντεο συνειδητοποίησα ότι έκανα μεγάλη χαζομάρα. Ήταν κρίμα γιατί είχα ανάγκη την αγκαλιά."

 

Ροή ειδήσεων

Share