Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μάγκυ Ταμπακάκη: Το «αισχρό» σχόλιο για το παιδί της και η δημόσια απάντηση: «Καλύτερη η στείρωση...»

29 Απριλίου 2018 18:01
Μάγκυ Ταμπακάκη: Το «αισχρό» σχόλιο για το παιδί της και η δημόσια απάντηση: «Καλύτερη η στείρωση...»

Η Μάγκυ Ταμπακάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε εφ' όλης της ύλης.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef, μεταξύ των άλλων απάντησε και για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε κάτω από την φωτογραφία του παιδιού της, αλλά και για την αντιμετώπισε που είχε από τους συμπαίκτες της με την επιστροφή της στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Είδα στα πρόσωπα των συμπαικτών μου ζωγραφισμένη την απογοήτευση. Κάποιοι παίκτες με αποκάλεσαν ανήθικη, αλλά δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό. Όσον αφορά το περιστατικό, το παιδί μου υποφέρει από ασθματική βρογχίτιδα και ο άντρας μου έπρεπε να το διαχειριστεί μόνος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ξαφνικά ο Κώστας Γιαννακόπουλος!

Οπότε το παιδί μπήκε ένα βράδυ στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά, αλλά πήρε αγωγή και του πέρασε. Όταν η παραγωγή μου πρότεινε να ξαναμπώ στο παιχνίδι, ο άντρας μου, μου είπε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει οποιαδήποτε δυσκολία».

Όσο για το δίλημμα που είχε να φύγει από το παιχνίδι όταν αρρώστησε το παιδί της; Η ίδια μίλησε για αυτή της την απόφαση, αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε στα social media.

«Εκείνη τη νύχτα είχα ήδη ετοιμάσει τη βαλίτσα μου, άρα ήταν μια ήδη ειλημμένη απόφαση. Ανάθεμα την ώρα που χρησιμοποίησα τη λέξη «δίλημμα». Δεν υπήρχε δίλημμα για μένα. Η απόφαση είχε παρθεί. Έκανα λάθος σαν βλάκας. Δεν φαντάστηκα ότι θα ακουγόταν άσχημα, που όντως ακούστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Το υπέροχο καλοκαιρινό και αέρινο φόρεμα που κοστίζει μόλις 10 ευρώ! (Photo)

Δεν θα ξεχάσω ένα σχόλιο που διάβασα στο instagram κάτω από φωτογραφία του παιδιού μου, το οποίο με πλήγωσε πολύ: «Ντροπή σου, πού στέλνεις το παιδί σου σε παιδοψυχολόγους προκειμένου να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλύτερη η στείρωση παρά να κάνεις παιδιά». Κατ' αρχάς, δεν πήγα το παιδί μου σε παιδοψυχολόγο.

Δεύτερον, θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι πρέπει πάντα να κυνηγάει τα όνειρα του ανεξαρτήτως της κάθε αντιξοότητας»

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share