Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

MasterChef: Αδιανόητη ατάκα στον Κουτσόπουλο: "Είστε με τα καλά σας;"! Πως αντέδρασε ο κριτής; (video)

'Επος!

21 Απριλίου 2018 13:28
MasterChef: Αδιανόητη ατάκα στον Κουτσόπουλο:

Ποιος του το είπε;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του MasterChef , ξεκίνησε. Οι έξι εναπομείναντες παίκτες, σήκωσαν μανίκια, μπήκαν στην κουζίνα και διεκδίκησαν μια θέση για το μεγάλο φινάλε του reality μαγειρικής.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, οι διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν στην τελευταία τους ομαδική δοκιμασία, ενώ στη συνέχεια παρουσίασαν τα πιάτα τους στους τρεις κριτές, αλλά και στους guest καλεσμένους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Γουρλήδες ή όχι οι Διάσημοι στον αγώνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Πλάνα από το ματς που έδωσαν το παρόν! (photos+video)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι τρεις επίτιμοι καλεσμένοι τους, Φανή Σπυριδάκη, Δημήτρης Αντωνόπουλος, Απόστολος Τραστέλης- διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της εστίασης – ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ετοιμάσουν ένα μενού τριών πιάτων υψηλής γαστρονομίας, ικανό να σταθεί σε ένα λαμπερό γεύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλήνιο - σοκ: Νεκρός ο 16χρονος από το Κερατσίνι που έπεσε σε γκρεμό για να βγάλει μια selfie!

Ωστόσο, την ώρα που οι παίκτες μαγείρευαν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε από πάνω τους και όταν έφτασε στον Χρήστο Γλωσσίδη και τον ρώτησε αν φτιάχνει macarons, εκείνος του απάντησε «Σεφ είστε με τα καλά σας;» και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αστειευόμενος τον είπε «κότα»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share