Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τα 10.000 ευρώ της Silver Award Week!

27 Μαρτίου 2018 22:57
MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τα 10.000 ευρώ της Silver Award Week!

H Silver Award Week έφτασε στο τέλος της! Ο Χρήστος Γλωσσίδης και η Μάγκυ Ταμπακάκη έφτασαν στον μεγαλό τελικό και είχαν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη και ιδιαίτερη δοκιμασία!

Έπρεπε να αντιγράψουν δυο πιάτα, χωρίς να τα δουν και χωρίς να τα γευτούν! Έπρεπε δηλαδή να τα φανταστούν! Να μπουν στο μυαλό των δυο chef, Άνταμ Κοντοβά και Θοδωρή Παπανικολάου και να βγάλουν πιάτα!

Νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία αναδείχθηκε η μοναδική γυναίκα παίκτρια του σπιτιού και η μοναδική μη επαγγελματίας μάγειρας του reality παιχνιδιού μαγειρικής Μάγκυ!

Η ίδια δεν το πίστευε και έχασε τα λόγια της όταν άκουσε τους κριτές να της ανακοινώνουν πως αυτή κέρδισε! Ο chef Ανταμ Κοντοβάς που ήταν ο μέντορας της για μια ολόκληρη εβδομάδα φυσικά ήταν περήφανος για την παίκτρια του και το έδειξε παίρνοντας την αγκαλιά, δίνοντας της ένα φιλί στο μάγουλο και λέγοντας της: "Κοριτσάρα μου; Συγχαρητήρια! Είσαι φοβερή!"

Ο Πάνος Ιωαννίδης της παρέδωσε την ποδιά και το μαχαίρι ενθύμιο για την εβδομάδα αυτή!

Το πείσμα της την έφερε στο τελικό και την ανέδειξαν νικήτρια! Οπως δήλωσε και η ίδια, ενώ όλοι της έλεγαν ότι είναι αργά λόγω ηλικίας να ασχοληθεί με τη μαγειρική εκείνη πείσμωσε ακόμα περισσότερο και έβγαλε τον σκληρό της εαυτό!

Συγχαρητήρια και από μας Μάγκυ!

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των κριτών και τις αντιδράσεις της παίκτριας:

 

Ροή ειδήσεων

Share