Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef: Βίντεο έπος! H Γωγώ σε παραλήρημα - Πρώτα θα έδερνε τους άντρες και τώρα δηλώνει...αδύναμο κοριτσάκι!

11 Μαρτίου 2018 09:10
MasterChef: Βίντεο έπος! H Γωγώ σε παραλήρημα - Πρώτα θα έδερνε τους άντρες και τώρα δηλώνει...αδύναμο κοριτσάκι!

Δεν είχε περάσει ούτε μία ημέρα από τη στιγμή που η Γωγώ αναλάμβανε για πρώτη φορά την αρχηγία στην Μπλε ομάδα, την οποία συνόδεψε με τις περιβόητες δηλώσεις «Είστε όλοι άντρες, είμαι μια γυναίκα, οπότε δεν είμαι πολύ στα καλά μου και πρέπει να με ακούτε… Εάν κάποιος δεν κάθεται καλά μπορώ και να τον δείρω αν χρειαστεί!».


Στο χτεσινό όμως επεισόδιο είδαμε την Μπλε ομάδα να χάνει και την ίδια με τους συμπαίκτες της να αγωνίζονται για την ατομική ασυλία.

Στον πρώτο γύρο της δοκιμασίας δε χρειάστηκε οι παίκτες να μαγειρέψουν αλλά να θρυμματίσουν σε γουδί ένα μείγμα 5 μπαχαρικών, έτσι ώστε να το κάνουν πούδρα.

Οι 3 πιο γρήγοροι και με το ποιοτικότερο αποτέλεσμα από τους 5 θα περνούσαν στον δεύτερο γύρο.

Με το που ξεκίνησε η δοκιμασία η Γωγώ άρχισε τα παράπονα. Ξαφνικά θυμήθηκε ότι είναι μια δοκιμασία που έχει το μειονέκτημα αφού η ίδια είναι ένα αδύναμο κοριτσάκι ανάμεσα σε 4 άνδρες και δεν έχει ούτε τη μυική δύναμη ούτε την αντοχή στα χέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα στην Κέρκυρα: Οι θλιβερές αποκαλύψεις για την άγνωστη ζωή του θύματος! Δεν φαντάζεστε με τι την δολοφόνησε...

Λίγο αργότερα συνέχισε τα παράπονα προσθέτοντας ότι όλα αυτά τα μπαχαρικά τής έφερναν φτέρνισμα αλλά σαν κοριτσάκι που είναι παρέμεινε διακριτική.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share