Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef: Αυτοί θα είναι οι δύο guest κριτές-έκπληξη στο σημερινό επεισόδιο (video)

1 Μαρτίου 2018 18:12
MasterChef: Αυτοί θα είναι οι δύο guest κριτές-έκπληξη στο σημερινό επεισόδιο (video)

«Μπλε» ή «κόκκινη» ομάδα θα βγει νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία που θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 1 Μαρτίου, στο MasterChef;

Ο Χρήστος Γλωσσίδης θα βρίσκεται στο τιμόνι της αρχηγίας και επιλέγει τον Βασίλη Χατζόπουλο ως αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Μετά την αποχώρηση του Μάριου Βραχάτη, οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Η δεύτερη ευκαιρία που δόθηκε σε διαγωνιζόμενους που είχαν αποχωρήσει μεγαλώνει τον ανταγωνισμό..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - spoiler: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Η μπλε ομάδα θα απαρτίζεται από τον Χρήστο, την Ηλέκτρα, τον Σάββα, τον Τζώρτζη, τον Γιώργο και τον Αργύρη, ενώ η κόκκινη από τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Γωγώ, τον Τιμολέοντα, τον Κωνσταντίνο και την Μάγκυ. Οι guest κριτές στο επεισόδιο της Πέμπτης, είναι δύο «Μaster Bakers».

Otman Fricker: Το 1990 πήρε τον τίτλο του «Μaster Baker» από το τεχνικό επαγγελματικό ινστιτούτο αρτοποιίας της Γερμανίας. Τα πρώτα χρόνια της καρίερας του εργάστηκε σαν τεχνικός αρτοποιίας στην Ελβετία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Για 10 χρόνια ήταν διευθυντής παραγωγής σε μεγάλες αρτοβιομηχανίες. Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι τεχνικός σύμβουλος στη "Μύλοι Λούλη".

Δημήτρης Φραγκογιάννης: Σε ηλικία 16 ετών άρχισε να εργάζεται σε ζαχαροπλαστεία. Στα 18 του φοίτησε στην σχολή Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Γαλατσίου. Το 2013 του δίνεται η ευκαιρία και φεύγει στην Ιταλία, για να παρακολουθήσει την σχολή International School of Gelato της Mec 3, εμβαθύνοντας έτσι τις γνώσεις του πάνω στο παγωτό και τις τεχνικές του.Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, διαγωνίζεται στον Πανελλήνιο διαγωνισμό και επιλέγεται ως ένας από τους τρεις καλύτερους ζαχαροπλάστες. Το 2015, συμμετέχει στον διαγωνισμό του 1ου Αrtoza Chocolate Show με διάκριση 4ος στην Ελλάδα. Το πάθος του για τα προζύμια τον φέρνουν στην εταιρεία Mύλοι Λούλη, όπου εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;

Πηγή: bovary.gr
 

Ροή ειδήσεων

Share