Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει διαρρεύσει ούτε ένα spoiler αποχώρησης για το MasterChef!

26 Φεβρουαρίου 2018 17:01
Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει διαρρεύσει ούτε ένα spoiler αποχώρησης για το MasterChef!

Το MasterChef 2 οδεύει προς το τέλος του, με την επιτυχία του να έχει αποδειχθεί ακόμα μεγαλύτερη από αυτή του πρώτου κύκλου που προβλήθηκε στο Star.

Κάθε επεισόδιο έχει το δικό του ενδιαφέρον, μιας και δεν είναι μόνο οι αποχωρήσεις των παικτών που ιντριγκάρουν το κοινό, μα επιπλέον και το ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία. Στο Twitter τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, ενώ τα επεισόδια της αποχώρησης εκτινάσσουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Έχετε, όμως, ποτέ αναρωτηθεί γιατί από τη στιγμή που όλα τα επεισόδια είναι μαγνητοσκοπημένα, δεν έχει ποτέ διαρρεύσει το παραμικρό spoiler όπως συμβαίνει με άλλα επιτυχημένα παιχνίδια;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: "Σφοδρή κακοκαιρία και ισχυρές χιονοπτώσεις ακόμα και..."

Τη στιγμή, μάλιστα, που πολλοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να μάθουν την εξέλιξη του παιχνιδιού πριν αυτή προβληθεί;

Η απάντηση είναι άκρως ενδιαφέρουσα .

Όπως είναι γνωστό, το MasterChef γυρίζεται στα Karamanos Studios στο Ίλιον. Μια επιλογή που μόνο τυχαία δεν ήταν από τη μεριά της παραγωγής (η οποία αξίζει να σημειωθεί πως είναι εξωτερική και όχι του Star). Πρόκειται για τεράστια studios στα οποία γυρίζονται καθημερινά πολλές παραγωγές, πράγμα που σημαίνει πως θα ήταν ιδιαιτέρως εύκολο για κάποιον να εξασφαλίσει πληροφορίες για το παιχνίδι.

Η παραγωγή, όμως, φρόντισε να το αποτρέψει. Με ποιον τρόπο;

Με έναν συνδυασμό στοχευμένων κινήσεων που καθιστά αδύνατη την παραμικρή επαφή τρίτων με τους παίκτες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, οι παίκτες φτάνουν και αποχωρούν από τον τόπο γυρισμάτων με βανάκι το οποίο απαγορεύεται να πλησιάσει οποιοσδήποτε άλλος πέρα από την παραγωγή. Οι άνθρωποί της, μάλιστα, είναι ιδιαιτέρως αυστηροί ακόμα και με τους υπαλλήλους του Star οι οποίοι δίνουν το «παρών» στα γυρίσματα.

Κάθε φορά χρησιμοποιούνται διαφορετικές είσοδοι και έξοδοι για να μπουν και να βγουν οι παίκτες από το studio των γυρισμάτων, καθώς τα Karamanos διαθέτουν πύλες μέχρι και στην οροφή τους.

Έτσι, κανείς δε μπορεί να γνωρίζει από πού περνούν οι παίκτες κατά τη μεταφορά τους. Ακόμα κι αν κάποιος κατάφερνε να «μαντέψει» την είσοδο ή την έξοδο, θα ήταν αδύνατον να τους πετύχει, καθώς οι υπεύθυνοι παραγωγής προγραμματίζουν κάθε φορά διαφορετική ώρα γυρισμάτων.

Πράγμα που αποδεικνύεται σωτήριο, καθώς κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της ασυλίας, θα ήταν εύκολο να εντοπίσει κανείς την ομάδα που αποχωρεί νωρίτερα για το σπίτι του MasterChef και να καταλάβει ποιοι έμειναν πίσω για να επιλέξουν υποψηφίους προς αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Η Άννα επέστρεψε με ένα τραγούδι! Έπαθαν σοκ οι άντρες μόλις την είδαν! (video)

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της αποχώρησης. Σε πρώτη φάση όλοι οι παίκτες δίνουν το «παρών» στο studio μαζί με τους κριτές, ενώ στη δεύτερη ο εξώστης αποχωρεί και μένουν μόνο οι δύο ή τρεις υποψήφιοι μαζί με τους κριτές. Στο τέλος, κανείς δεν ξέρει ποιος γυρνά στο σπίτι και ποιος ήταν εκείνος τελικά που είδε την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι…

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σχέδιo εξαιρετικά μελετημένο που μέχρι στιγμής έχει βγάλει ασπροπρόσωπη την παραγωγή.

Και όπως όλα δείχνουν, το πράγμα έτσι θα συνεχίσει να πηγαίνει…

Πηγή: dailymedia.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share