Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef: Έφυγε ο πιο αγαπητός παίκτης του παιχνιδιού! Η αποχώρηση που στεναχώρησε όσο τίποτα άλλο το τηλεοπτικό κοινό (video)

22 Φεβρουαρίου 2018 07:50
MasterChef: Έφυγε ο πιο αγαπητός παίκτης του παιχνιδιού! Η αποχώρηση που στεναχώρησε όσο τίποτα άλλο το τηλεοπτικό κοινό (video)

Εφτάψυχη θεωρείτε πλέον η Ηλέκτρα!

Υποψήφιοι στην χθεσινή δοκιμασία του MasterChef ήταν ο Σελίμ Σελτζούκ, o Κωνσταντίνος Σεφερείδης και για ακόμη μια φορά η Ηλέκτρα Τσουρανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Novartis: Ψηφίστηκε προανακριτική και για τους 10 πολιτικούς

Η δοκιμασία δύσκολη για τους δύο παίκτες του παιχνιδιού καθώς ο Σελίμ δεν γνώριζε τι ακριβώς ήταν το φρικασέ, αλλά και η Ηλέκτρα δυσκολεύτηκε με το πιάτο της να οφείλεται σύμφωνα με τα σχόλια των κριτών στην βοήθεια του εξώστη.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχαν και άδικο καθώς από την αρχή της δοκιμασίας έπαιρνε ξεκάθαρες οδηγίες από τους συμπαίκτες της για οτιδήποτε έκανε! Παρόλα αυτά κατάφερε να φτιάξει ένα εξαίρετο πιάτο και να κρατήσει την θέση της στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου;

Οι κριτές αποφάσισαν να διώξουν τον Σελίμ Σελτζούκ, έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του κοινού αλλά και τον ίδιων. Ο Σελίμ αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά, καθώς οι κριτικές που πήρε ήταν οι καλύτερες

Δείτε στο Athensmagazine.gr το βίντεο της αποχώρησης του:

 

Ροή ειδήσεων

Share