Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Master Chef: Επιστρέφει στο παιχνίδι ο αγαπημένος παίκτης του κοινού;

14 Φεβρουαρίου 2018 14:20
Master Chef: Επιστρέφει στο παιχνίδι ο αγαπημένος παίκτης του κοινού;

Ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef. Ο Κύπριος μάγειρας είχε ξεχάσει να προσθέσει κάποια υλικά στο πιάτο του και οι κριτές του έβαλαν χαμηλό βαθμό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Τα τηλέφωνα "μίλησαν"! Η νύχτα με τον γιατρό στο ΚΑΤ και το ψέμα...

Ο παίκτης επέστρεψε στην πατρίδα του την Κύπρο και βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή στο «TVOne». Ο Χαράλαμπος σχολίασε για την αποχώρησή του: «Από τη στιγμή που βγήκα προτεινόμενος με τον Χρήστο και ξέχασα να βάλω και υλικά στο πιάτο μου; Ο Χρήστος είναι πάρα πολύ καλός, εγώ τον θεωρώ τον καλύτερο. Αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος! Είσαι στα χέρια 3 ανθρώπων που κλήθηκαν να μας κρίνουν».

Ο ίδιας προέβη και σε μια αποκάλυψη όσον αφορά τη συνέχεια του διαγωνισμού αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του. «Το αν θα επιστρέψω δεν το ξέρω. Αλλά ξέρω πως υπάρχει διαδικασία που επιστρέφουν κάποιοι παίκτες. Θα δείξει… Είναι μια διαδικασία διαφορετική αυτόν τον χρόνο, θα με ξαναδείτε πάντως» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο της κλίκας των Μαχητών για να "φάει" την... επόμενη "Ροδάνθη"! Τι συνέβη στην χθεσινή ψηφοφορία που δεν κατάλαβε κανείς;

Μένει να δούμε αν ο Χαράλαμπος θα είναι ένας από τους παίκτες που θα επιστρέψουν στην κουζίνα του MasterChef.

Πηγή: dailymedia.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share