Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Master Chef: Τραβούν από τα μαλλιά το πρόγραμμα - Μέχρι πότε παίρνει παράταση;

12 Φεβρουαρίου 2018 12:57
Master Chef: Τραβούν από τα μαλλιά το πρόγραμμα - Μέχρι πότε παίρνει παράταση;

Οι ιθύνοντες του Star βρήκαν στο «πρόσωπο» του «MasterChef 2» την κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά… της τηλεθέασης και ψάχνουν τρόπο να την εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο μπορούν.

Εμφανώς ικανοποιημένοι από τα νούμερα που σημειώνει η μαγειρικό reality ψάχνουν τρόπο να επεκτείνουν την προκαθορισμένη διάρκειά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού! Διάσημοι ή Μαχητές;

Η εκπομπή θα ολοκληρωνόταν αρχές Απριλίου όμως οι άνθρωποι του Star ψάχνουν τρόπο να «ξεχειλώσουν» την καταληκτική ημερομηνία της και να την φτάσουν στις αρχές Μαΐου.

Φυσικά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι αφού το show προέρχεται από ξένο poject και έχει συγκεκριμένη δομή και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αλλάξει το πετυχημένο format.

Σε αυτή την φάση υπάρχουν σκέψεις ακόμα και να προστεθούν νέοι παίκτες ή να μειωθεί η συχνότητα των αποχωρήσεων από 2 την εβδομάδα σε 1. Η προσθήκη επιπλέον δοκιμασιών είναι ένας ακόμα πιθανός τρόπος επέκτασης της διάρκειας του reality.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Ποιοι θα πάρετε μέχρι 2.508 ευρώ τις επόμενες ημέρες;

Εξάλλου οι άνθρωποι του Star κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για το MasterChef 3 το οποίο θα έχουν προγραμματίσει εξαρχής να ολοκληρώνεται σε 100 επεισόδια και όχι σε 72 όπως είναι τώρα.

Πηγή: dailymedia.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share