Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Master Chef: Το άγριο ξέσπασμα της Χριστίνας Αργυρούδη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μάγκυ Ταμπακάκη! «Όσοι το παίζουν κριτές....»

10 Φεβρουαρίου 2018 18:47
Master Chef: Το άγριο ξέσπασμα της Χριστίνας Αργυρούδη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μάγκυ Ταμπακάκη! «Όσοι το παίζουν κριτές....»

Άστραψε και βρόντηξε για την οικειοθελή αποχώρηση της Μάγκυς Ταμπακάκη από το MasterChef η Χριστίνα Αργυρούδη!

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία έφυγε με αφορμή το πρόβλημα υγείας του δυόμιση ετών γιου της, ενώ η Χριστίνα είχε επίσης αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής, μετά από πρόβλημα υγείας του πατέρα της.

Η ίδια υπερασπίστηκε την πρώην συμπαίκτρια της, ενώ παράλληλα ξέσπασε εναντίον όσων χαρακτηρίζουν τη Μάγκυ «κακή μητέρα» επειδή τον άφησε αρχικά για να μπει στο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερωτευμένος ο Άγγελος Λάτσιος! Η φωτογραφία με μελαχρινή καλλονή και το τρυφερό σχόλιο της Μενεγάκη!

Η Χριστίνα έγραψε συγκεκριμένα: «Για όσους το παίζουν κριτές εκεί έξω να αρχίσουν να σκέφτονται σαν άνθρωποι και όχι σαν κοινωνικοί λειτουργοί. Σε παραγωγές όπως αύτη, έχεις υποχρεώσεις που στους τηλεθεατές φαντάζουν παράλογες, αλλά έτσι είναι η φύση των τηλεοπτικών σόου. Θα ήταν φρόνιμο, λοιπόν, να μην χαρακτηρίζει ο καθένας δημόσια μια γυναίκα "κακή μητέρα", γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι ταμπέλες που αργότερα θα διαπιστώσει το παιδί της προκύπτουν από ημιμαθείς ανθρώπους της κοινωνίας, που σπεύδουν να κρίνουν τους άλλους για να νιώσουν ανώτεροι. Maggie Tampakaki για'μένα είσαι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από το διαγωνισμό και είσαι η δική μου νικήτρια».

Πηγή:youweekly

 

Ροή ειδήσεων

Share