Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο κριτής του Master Chef πιο αποκαλυπτικός από ποτέ - Οι δυσκολίες στο Λονδίνο και ο τρομακτικός Gordon Ramsay!

31 Ιανουαρίου 2018 14:43
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο κριτής του Master Chef πιο αποκαλυπτικός από ποτέ - Οι δυσκολίες στο Λονδίνο και ο τρομακτικός Gordon Ramsay!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο νέος κριτής του Masterchef σε σχέση με την περσινή σεζόν και έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η κριτική και οι τοποθετήσεις του είναι πάντα εύστοχες αλλά και to the point.


Σήμερα ο σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε τόσο για το show που συμμετέχει όσο και για τον ίδιο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα αναφέρθηκε και στην εμπειρία του να δουλέψει στο Λονδίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός για την Έλενα Παπαρίζου; Η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Καψάλη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Εκτός από μία πολύ όμορφη εμπειρία, ήταν και εξαιρετικά δύσκολη. «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές. Τότε ήταν μόλις είχα φύγει από το Λουκάκο και τον αναφέρω γιατί είναι και πολύ καλός μου φίλος ο Γιάννης. Τον είχα πάρει και του είχα πει “Δεν μπορώ άλλο κουράστηκα”. Ο Γιάννης πήρε το αεροπλάνο και ήρθε για ψυχολογικό support. Μου λέει “Εδώ κάτσε. Είναι νωρίς για να φύγεις ακόμη”», εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου.
Στη συνέχεια εξήγησε τι συνέβαινε, σημειώνοντας: «Είναι λίγο κουραστικά τα πράγματα στο Λονδίνο. Γενικά οι κουζίνες στο Λονδίνο είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Δεν είναι όπως στις άλλες χώρες. Είναι λίγο σκληρές, αλλά πηγαίνεις για ένα σκοπό, δεν πας για να ταλαιπωρηθείς. Πρέπει να σου αρέσει πολύ η μαγειρική».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Το τρομερό έπαθλο και ο νικητής του σημερινού αγωνίσματος! Ποια ομάδα κερδίζει;

Η παρουσιάστρια μάλιστα του ζήτησε να αναφερθεί και στην εμπειρία του για τη δουλειά με τον Gordon Ramsay. «Όταν τον είδα τον φοβήθηκα, προφανώς. Όταν πηγαίνεις σε κάποιο μαγαζί να δουλέψεις, πηγαίνεις με ένα σκοπό. Να πάρεις γνώση. Οπότε το γύρω-γύρω δεν σε απασχολεί», αποκάλυψε.

Πηγή: protothema.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share