Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Master Chef 2: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε Κοντιζάς - Ιωαννίδης πριν γίνουν σεφ!

29 Ιανουαρίου 2018 09:13
Master Chef 2: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε Κοντιζάς - Ιωαννίδης πριν γίνουν σεφ!

Το Master Chef 2 φέτος ήρθε και έχει φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεόραση.

Με βάση τα όσα έκανε πέρυσι κανείς δεν περίμενε πως και φέτος θα σημειώσει επιτυχία να όμως που τελικά έβαλε τα γυαλιά στους αντιπάλους του καθώς κατάφερε να περάσει ακόμα και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το "Στην υγεία μας".

Οι εντάσεις, η ίντριγκα και η κριτική επιτροπή έχουν καταφέρει να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό και όπως συμβαίνει κάθε φορά έτσι και τώρα όταν ένα πρόσωπο βρίσκεται στην επικαιρότητα θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για την ζωή του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικά στοιχεία στο "φως": "Την ημέρα που πέθανε η Ειρήνη ήταν μαζί με..."

Γι αυτό το Youweekly.gr έψαξε και σας αποκαλύπτει κάτι που κανείς δεν γνώριζε για τους κριτές και συγκεκριμένα για τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Αναφερόμαστε φυσικά στην ζωή του πριν το παιχνίδι και πριν την αναγνωρισιμότητα, τότε που δεν είχαν πάρει ακόμα απόφαση πως η μαγειρική είναι η αγάπη τους!

Ο Πάνος Ιωαννίδης λοιπόν σε εφηβική ηλικία ασχολιόταν με το μόντελινγκ ενώ μετέπειτα έγινε ξυλουργός!

Ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στο ένθετο life: Μικρός ήθελα να γίνω δοκιμαστής φαγητών. Δεν ήξερα καν αν υπήρχε αυτό το επάγγελμα, απλώς μου άρεσε πολύ το φαγητό και με τη μητέρα μου περνούσα κάμποσο χρόνο στην κουζίνα.

Δούλευα σε τράπεζα μέχρι που μου πρότειναν να γίνω “αορίστου” και παρατήθηκα. Οι κουζίνες μπορεί να είναι σκληροί χώροι εργασίας, έχουν όμως και τα καλά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η "Λάουρα" Σπυροπούλου, η τρομερή εμφάνιση της Ξένιας και τα καρφιά της Μελίνας για την Κωνσταντίνα! Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει (videos)

Αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα από την τράπεζα, γιατί στην κουζίνα δεν κρύβεις τα συναισθήματά σου, αποσυμπιέζεσαι.

Οι ρυθμοί της ζωής σήμερα είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Η ταχύτητα της πληροφόρησης έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Το έχω εκμεταλλευθεί κι εγώ αυτό. Έχω κάνει πολλά πράγματα για την ηλικία μου, λόγω αυτής της ταχύτητας”.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share