Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Master Chef 2: Ο Σκαρμούτσος αδειάζει το κανάλι και καρφώνει τον Κουτσόπουλο: "Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ πως..."

28 Ιανουαρίου 2018 13:12
Master Chef 2: Ο Σκαρμούτσος αδειάζει το κανάλι και καρφώνει τον Κουτσόπουλο:

Ο διάσημος σεφ εξήγησε ότι αποχώρησε γιατί διαφωνούσε με το ριάλιτι κομμάτι που ήθελαν να βάλουν στο όλο project

Ο Δημήτρης Σκαρμούστος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο Master Chef. O γνωστός σεφ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε τους λόγους που την τελευταία στιγμή κι ενώ ήταν όλα συμφωνημένα αποφάσισε να αποχωρήσει. Όπως είπε δεν του άρεσε και δεν ταίριαζε σε εκείνον το ριάλιτι κομμάτι που ήθελαν να βάλουν στο project.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος σε ηλικία 47 ετών!


«Ο σταθμός ήθελε περισσότερο κράξιμο κι εγώ δεν μπορούσα να το κάνω. Υπήρχε μία κουβέντα η οποία μίλαγε για ένταση και στην τελική κουβέντα που έγινε δυστυχώς αργά με δική μου προτροπή γιατί αν και μεγάλο project δεν κάναμε meeting και αναφέρθηκε αυτό. Έπρεπε να προστατεύσω τα δικά μου πιστεύω και να σεβαστώ και τα πιστεύω του σταθμού. Άρα δεν μπορούσε να γίνει. Ήρθε ο τυφώνας Survivor και έφερε τα πάνω κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - διαρροή: Ένταση στην ομάδα των Διάσημων! Ο σκληρός στίβος μάχης και ο άσχημος τραυματισμός παίκτη! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;


Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγο της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. Απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια. Ειδικά αν ήταν βράδυ…».
Ερωτηθείς για το «σκουπίδι» που αποκάλεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πιάτο παίκτη είπε: «Το «μαγειρικό σκουπίδι» δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. Έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος. Με την τηλεόραση απέκτησα φήμη, απέκτησα κάποια χρήματα που δύσκολα θα τα έβγαζα υπό άλλες συνθήκες. Μου άνοιξαν πόρτες που δεν υπήρχε περίπτωση να μου ανοίξουν».

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share