Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Tokyo Athens Club Γκάζι - Η ανερχόμενη δύναμη στη νυχτερινή διασκέδαση!

5 Οκτωβρίου 2017 15:52
Tokyo Athens Club Γκάζι - Η ανερχόμενη δύναμη στη νυχτερινή διασκέδαση!


Μοναδικές εκπλήξεις περιμένουν το αθηναϊκό κοινό τη σεζόν 2017 – 2018. Το καλοκαίρι ανήκει πια στο παρελθόν και σιγά σιγά, τα χειμερινά μαγαζιά της πόλης, ξεκινούν να κάνουν την επανεμφάνισή τους συγκεντρώνοντας για ακόμα έναν χειμώνα το κοινό στο κέντρο της πόλης.

Το Γκάζι, το οποίο αποτελεί διαχρονικά μια από τις πιο δυνατές περιοχές στη χειμερινή διασκέδαση, έρχεται τη νέα σεζόν με αρκετούς παλιούς και νέους χώρους για να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σεζόν, η οποία προβλέπεται πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Ένα από τα πιο επιτυχημένα μαγαζιά της περιοχής αναμένεται να ειναι το Tokyo Theater Ιερά Οδός.

Το Τokyo Athens Club Γκάζι στην Ιερά Οδό 41, κανει την εμφάνισή του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και από την πρώτη στιγμή φαινεται οτι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, Τόσο η θέση του, αφού βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, σε συνδυασμό με τα δυνατά πάρτυ που θα το ενισχύσουν αποτελούν εχέγγυο πετυχημενης χρονιάς. Φυσικά το ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ έχει ετοιμάσει πολλά και εντυπωσιακά πράγματα για το κοινό το οποίο αναμένεται να κατακλύσει και το club, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει την ανερχόμενη δύναμη της νυχτερινής διασκέδασης.

Για τη σεζόν 2017 – 2018, οι υπεύθυνοι το ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ, έχουν εξασφαλίσει τα πιο εντυπωσιακά events της πόλης, τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν πάταγο αφού έχουν ήδη περάσει, με απόλυτη επιτυχία, από την κρίση του κοινού. Συγκεκριμένα στο ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ, κάθε Πέμπτη βράδυ έρχεται το πολύ γνωστό party “Sex Me Up” το οποίο μέχρι τώρα το συναντούσαμε στο AKANTHUS. Το πιο επιτυχημένο rnb party της Αθήνας, τη νέα σεζόν μεταφέρεται στο ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ για να χαρίσει και πάλι μοναδικές νύχτες διασκέδασης στους λάτρης του είδους. Φυσικά, τα party δεν σταματούν εκεί, αφού κάθε Κυριακή βράδυ ένα ακόμα πασίγνωστο party, το “NAOMI” θα ξεσηκώνει τους θαμώνες του μαγαζιού. Το συγκεκριμένο party μέχρι τώρα το απολαμβάναμε στη Β’ Ψυχιατρική, από φέτος όμως θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα του προγράμματος του TOKYO CLUB ΓΚΑΖΙ. Μέρα με την ημέρα, το πρόγραμμα του ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ εμπλουτίζεται όλο και περισσότερο και πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το μαγαζί την σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Το αγαπημένο μαγαζί της Ιεράς Οδού ετοιμάζεται για μια εντυπωσιακή χρονιά που όπως όλα δείχνουν. Οι ημέρες λειτουργίας του θα είναι από Τετάρτη ως Κυριακή. Το μόνο που απομένει είναι η οριστικοποίηση της ημερομηνίας έναρξης του ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ, στην οποία όπως είναι ευνόητο θα πραγματοποιηθεί το μεγαλειώδες opening party του, με το οποίο θα πραγματοποιήσει την ιδανική εκκίνηση της χρονιάς.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share