Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Η Αφροδίτη και ο Άρης μας λένε “I love U” by MagicF’Ariel..!

Η Magic F'Ariel αναλύει

25 Ιουνίου 2024 12:34
Ζώδια: Η Αφροδίτη και ο Άρης μας λένε “I love U” by MagicF’Ariel..!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τριήμερο αφιερωμένο σε εσάς, καιρό είχα να αράξω στο σπιτάκι μου, με το απόλυτο τίποτα στην ατζέντα μου! Είναι πολύ τέλειο να μην έχεις να κάνεις τίποτα το υποχρεωτικό, να αφιερώνεις το χρόνο σου σε αυτά που σου φτιάχνουν το ψυχολογικό και σου αρέσουν.

Πουρνό-πουρνό λοιπόν, ξεκίνησα να γράφω, το φινάλε του Ιούνη, που είναι εντυπωσιακό και γεμάτο από ερωτικές εκπλήξεις!

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και ο Άρης από τον Ταύρο, έχουν καυτό ραντεβουδάκι, θέλουν πολύ αγαπηθούν, να ερωτοτροπήσουν, κάτω από ένα δέντρο; Σε μια παραλία;

Είναι από εκείνες τις ημέρες που τα ζώδια της Γης και του Νερού, μπορούν να ελπίζουν σε μια πολύ χαρούμενη έκπληξη! Ένα μήνυμα από το πρόσωπο. Μια συνάντηση εντελώς τυχαία με το πρόσωπο. Κάμποσα γλυκόλογα από χείλη που ποτέ δε λένε το σ’αγαπώ;

Ο Ερμής που βρίσκεται επίσης στον Καρκίνο, είναι πανέτοιμος, έχει φτιάξει τα πιο ωραία μηνύματα αγάπης. Ο φάκελος έχει καρδούλα επάνω. Μπορεί να έχει και το ευρώ. Ποιος ξέρει; Όλα τα καλά παίζουν τις ημέρες αυτές!

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως ο Κρόνος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος, κάνει τα στραβά τα μάτια και επιτρέπει να συμβούν μερικά θαύματα σε κάποιες ψυχές εκεί έξω. Από τις 29/06 και μετά, ότι έχουμε πράξει, ότι επιλογές και αποφάσεις έχουμε πάρει, θα υποστούμε τις συνέπειες. Είτε σε ερωτικά ζητήματα, είτε σε οικονομικά.

Για αυτό η εβδομάδα που ξεκινά έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για τρέλες και περιπέτειες!

Ο Ουρανός από τον Ταύρο, είναι η έκπληξη του καλοκαιριού! Απρόβλεπτα κινεί τα νήματα, στέλνει μηνύματα, φροντίζει για την αναστάτωση, ότι έχει μείνει στο «προσμένει», αλλάζει status. Υλοποιείται! Το timing είναι σωστό.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share