Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

«Ντουβρουτζάς» από τον Κώστα Λεφάκη: «Καταπλακώνονται» τα οικονομικά όνειρα για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Τα... άστρα θα μας φταίνει αν κάτι δεν πάει καλά

24 Ιουνίου 2024 11:39
«Ντουβρουτζάς» από τον Κώστα Λεφάκη: «Καταπλακώνονται» τα οικονομικά όνειρα για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Λεφάκης προκαλεί... ντουβρουτζά για ορισμένα ζώδια, τονίζοντας ότι στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να τηρήσουν στάση αναμονής, βλέποντας τα όνειρά τους να «πληγώνονται».

Η Σελήνη σε αντίθεση με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και σύνοδο με Πλούτωνα μας φέρνει ένα 24ωρο νευρικό με διαφορετικά γεγονότα να επηρεάζουν και να απασχολούν την κοινή γνώμη, με τη Λίτσα Πατέρα πάντως να εμφανίζεται πολύ πιο αισιόδοξη.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το επόμενο 24ωρο

ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός στον Ταύρο αλλά και ο Ήλιος στον Καρκίνο σας γεμίζουν ενθουσιασμό αλλά και υπερβολές. Αφήστε κατά μέρος τα παιχνίδια και το ρίσκο με ανθρώπους και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας εξακολουθούν να παίζουν με τις ελπίδες, τους φόβους και τις προσπάθειές σας για ένα καλύτερο μέλλον. Ηρεμήστε και περιμένετε τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, αν δεν έχετε ήδη προγραμματίσει τις διακοπές σας. Ασχοληθείτε ουσιαστικά με τους δικούς σας και όχι από αίσθηση καθήκοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς ο τομέας των σχέσεων φαίνεται να περνά μια δύσκολη στιγμή, αποφύγετε να πείτε ψέματα και προπαντός αν κάνετε κάποιο σφάλμα παραδεχτείτε το.

ΛΕΩΝ

Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να μην αρχίσετε τίποτα σοβαρό σε οποιονδήποτε τομέα και να αποφύγετε αντιθέσεις στην εργασία και στο σπίτι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περάστε καλά και ξένοιαστα, καλοκαίρι είναι άλλωστε, μην είστε σίγουροι όμως για τη διάρκεια των σχέσεων που θα δημιουργηθούν τώρα.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα επόμενα 24ωρα

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλετε να περάσετε ξεκούραστες διακοπές, κινηθείτε μεθοδικά αυτό το διάστημα τακτοποιώντας υποθέσεις και φροντίζοντας να μην έχετε αφήσει εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφτείτε λογικά και διπλωματικά. Μη σπεύδετε τις μέρες αυτές, να κριτικάρετε τη συμπεριφορά ατόμων του στενού φιλικού σας περιβάλλοντος για τη συμπεριφορά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ανήσυχοι και ανικανοποίητοι. Έχετε δείγματα αλλαγών, προόδου, αναγνώρισης, αλλά ανυπομονείτε! Αφήστε τα γεγονότα να ολοκληρωθούν και δεν θα χάσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σας κάνει ανυπόμονους και σας αγχώνει περισσότερο προκειμένου να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με μια ειλικρινή, αλλά όχι θορυβώδη συζήτηση θα συμβάλετε στο να διαλυθούν κάποιες διαφωνίες που υπάρχουν στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάντε το άγχος σας δραστηριότητα και, πέρα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τη λύση εκκρεμοτήτων που σας απασχολούν, αφεθείτε για λίγο στον καλοκαιρινό ήλιο.

Πηγή: Elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share