Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

«Λαβωμένη» Πανσέληνος από την Λίτσα Πατέρα: Πρέπει να προσέχουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι!

Προειδοποιεί η αστρολόγος

23 Ιουνίου 2024 22:05
«Λαβωμένη» Πανσέληνος από την Λίτσα Πατέρα:  Πρέπει να προσέχουν  Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ποια θα είναι τα άτυχα της Πανσελήνου της φράουλας σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα; Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις στο "I Love Σου Κου" του ΑΝΤ1 την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Με την ευκαιρία: Χαμόγελο μέχρι τα αυτιά από τον Κώστα Λεφάκη: «Τσουβάλι» χρημάτων και ευκαιριών για Καρκίνους, Παρθένους και άλλα 3 ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

«Επιτέλους επειδή οι πλανήτες μπαίνουν στον Καρκίνο, και ο Ερμής και η Αφροδίτη δεν είναι δυνατόν να μην σας πω ωραία πράγματα. Αυτή η πανσέληνος η οποία έγινε προχθές μας λάβωσε την καρδιά, ήταν αρκετά δύσκολη. Συμμετείχε ο Ποσειδωνίας, υπήρχαν πολλά παραπλανητικά πράγματα…Πρέπει να προσέχουν: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι της πρώτης ημέρας γιατί η επίδραση της πανσελήνου δεν έχει τελειώσει.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι μία καλή περίοδος που μπορούν να σταθεροποιηθούν σχέσεις και συνεργασίες και ακόμα η Αφροδίτη έχει να κάνει πολλά με τον Άρη. Είναι μία ερωτική περίοδος, αγαπήστε τους γύρω σας, το πατρικό μας σπίτι και γενικά το έρωτα», είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τα Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα, αναλυτικά:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share