Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Η καρδιά κάνει «τικ τακ» χάρη στην Άση Μπήλιου: Έρχεται έρωτας δίχως τέλος για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η αγάπη... μας χτυπά την πόρτα

23 Ιουνίου 2024 08:30
Η καρδιά κάνει «τικ τακ» χάρη στην Άση Μπήλιου: Έρχεται έρωτας δίχως τέλος για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου μας φέρνει... πολύ έρωτα την νέα εβδομάδα (24-30/6), τονίζοντας πως αρκετά ζώδια αναμένεται να γίνουν εξωστρεφή και να ζήσουν σπουδαία συναισθήματα.

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι μπροστά μας και κυριαρχεί πλέον το ζώδιο του Καρκίνου. Η διάθεση είναι πιο ρομαντική, τα συναισθήματα πιο έντονα και μας καθοδηγηθεί η διαίσθηση και το ένστικτο. Η λογική έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και νιώθουμε την επιθυμία να ακολουθήσουμε το συναίσθημα μας, να συνδεθούμε με το άτομο που έχουμε απέναντι μας και να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας.

Την Τετάρτη 26/06/2024 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου είναι η ιδανική όψη για να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας ή για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να ζητήσετε μια συμβουλή από ένα πρόσωπο με μεγαλύτερη εμπειρία, για να οριστικοποιήσετε ένα πλάνο ή για να κάνετε μια σημαντική ανακοίνωση στο σύντροφο σας.

Οι ερωτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για την νέα εβδομάδα (24-30/6)

Η πιο ερωτική ημέρα της εβδομάδας θα είναι το Σάββατο 29/06/2024 με το υπέροχο εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη. Αυτή η όψη θα απογειώσει το συναίσθημα και θα μας χαρίσει γοητεία, ερωτισμό και αυτοπεποίθηση. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές και οι νέες γνωριμίες, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς και για τους επόμενους πέντε μήνες θα μας βοηθήσει να διακρίνουμε τις ψευδαισθήσεις και το όνειρο από την πραγματικότητα.

Τώρα θα δούμε τα αποτελέσματα όσων συνέβησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες αναθεωρήσεις μέσα στις σχέσεις μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με εκπλήξεις και απρόβλεπτες εξελίξεις, αφού την Κυριακή 30/06 κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μηνύματα κι εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένατε ή αναπάντεχες συναντήσεις κι επαφές που θα σας χαροποιήσουν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share