Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Κάνει μάγκες Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια ο Κώστας Λεφάκης: Η Πανσέληνος φέρνει άφθονο χρήμα!

Ο Κώστας Λεφάκης φέρνει ευχάριστες εξελίξεις!

22 Ιουνίου 2024 22:31
Κάνει μάγκες Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια ο Κώστας Λεφάκης: Η Πανσέληνος φέρνει άφθονο χρήμα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της Πανσελήνου της Φράουλας σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και τις αστρολογικές του προβλέψεις; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Ιουνίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Ζώδια Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανητικές όψεις του Σαββατοκύριακου αναζωογονούν τη διάθεσή σας, επιδιώξτε μια εκδρομή στη φύση για να ανανεωθείτε ψυχικά, αλλά και για να τονώσετε όλο τον οργανισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μη μένετε απομονωμένοι αυτό το Σαββατοκύριακο, κινηθείτε στην πόλη, ανακαλύψτε τους χώρους, γνωρίστε νέους ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία.

Κάνει μάγκες Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια ο Κώστας Λεφάκης: Η Πανσέληνος φέρνει άφθονο χρήμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν δεν ανήκετε σε αυτούς που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές, δημιουργήστε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες μέσα στον χώρο του σπιτιού σας.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» στο πορτοφόλι μας από τον Κώστα Λεφάκη: Ο Ιούνιος τελειώνει με δραματικό τρόπο για Ταύρους και άλλα 5 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι γνωριμίες αυτού του Σαββατοκύριακου θα είναι γοητευτικές και τρυφερές, φροντίστε την ψυχολογική σας κατάσταση που σας κάνει να αντιμετωπίζετε με αποφασιστικότητα της ζωής σας.

ΛΕΩΝ
Οι θετικές πλανητικές επιρροές στον τομέα της υγείας δεν θα αφήσουν κάποια προβλήματα που υπάρχουν να γίνουν σοβαρά. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην επιτρέψετε αυτό το διάστημα άλλες διαφορές με το αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη σας να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Δεν λείπουν οι περιοριστικές καταστάσεις ούτε η ένταση από τη ζωή σας, σεβαστείτε, όμως, τις πραγματικές ανάγκες του εαυτού σας και ξεκουραστείτε, έστω και ένα Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία για ξεκούραση, κάντε τις διακοπές σας πριν αντιμετωπίσετε τις καινούργιες ευθύνες που σύντομα πρέπει να επωμιστείτε.

Κάνει μάγκες Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια ο Κώστας Λεφάκης: Η Πανσέληνος φέρνει άφθονο χρήμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιούνιος στις τελευταίες μέρες θα φέρει μια σημαντική διαφοροποίηση στις δραστηριότητές σας. Ένα νέο κεφάλαιο προοπτικών ανοίγει, καθώς κλείνει ένας κύκλος από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σας επηρεάζει πολύ τα θέματα των κοινωνικών σας επαφών. Το φετινό καλοκαίρι θα έχει κάτι το ιδιαίτερο και σαφώς θα είναι πιο θετικό. Μην το αφήσετε να πάει χαμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περάστε ένα ευχάριστο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο. Κάντε θετικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, για να αισθάνεστε πιο όμορφα όταν θα βρίσκεστε μέσα σ αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια κουραστική εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Αν δεν ανήκετε στους τυχερούς που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προγραμματίστε ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share