Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 23 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

23 Ιουνίου 2024 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 23 Ιουνίου;
Από Αναστασία Κολυβά

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 23 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία δείτε: Άση Μπήλιου: «Χρυσή Πανσέληνος» της Φράουλας για Καρκίνους, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια - Λεφτά με τη σέσουλα

Κριός

Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας σταθερότητα και σοβαρότητα στις επαγγελματικές υποθέσεις σου. Αυτή η όψη σε βοηθά να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις γερά θεμέλια για το μέλλον. Από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη μπαίνει σε κενή πορείας, υποδεικνύοντας ότι είναι καλύτερο να αποφύγεις σημαντικές ενέργειες και αποφάσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκουραστείς και να αναλογιστείς τα επόμενα βήματά σου, αφήνοντας τις σημαντικές αποφάσεις για μια πιο κατάλληλη στιγμή.

Ταύρος

Κυριακή, Ταύρε, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δημιουργώντας μια αίσθηση σταθερότητας και σοβαρότητας μέσα στον κοινωνικό σου κύκλο. Επιλέγεις να εστιάσεις σε μακροπρόθεσμα σχέδια και να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις προκλήσεις με ψυχραιμία. Από το μεσημέρι και έπειτα, η Σελήνη είναι κενής πορείας, φέρνοντας μια πιο ήρεμη και χαλαρή ενέργεια. Είναι καλύτερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να αφιερώσεις χρόνο στην ανασκόπηση των όσων έχεις πετύχει μέχρι τώρα.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου;

Δίδυμος

Κυριακή, Δίδυμέ μου, η ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, προσφέροντας σταθερότητα και οργάνωση στις υποθέσεις σου. Αυτή η ενέργεια σε βοηθά να θέσεις σε τάξη τα σχέδιά σου και να προχωρήσεις με σταθερά βήματα προς τους στόχους σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη βρίσκεται κενή πορείας, κάτι που μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το πρωινό για να ολοκληρώσεις σημαντικές δουλειές και να αφήσεις το απόγευμα για ξεκούραση και χαλάρωση.

Καρκίνος

Κυριακή, Καρκίνε μου, η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, προσφέροντας σταθερότητα και οργάνωση στις σχέσεις και τα έργα σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις σε μακροχρόνια σχέδια και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι και έπειτα, η Σελήνη γίνεται κενής πορείας, φέρνοντας μια αίσθηση αβεβαιότητας και στασιμότητας. Καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να εκμεταλλευτείς την υπόλοιπη μέρα για χαλάρωση και επανεκτίμηση των καταστάσεων.

Λέων

Έφτασε η Κυριακή, Λέοντά μου, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας δομή και σταθερότητα στις οικονομικές υποθέσεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με πειθαρχία και αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη θα είναι κενής πορείας, γεγονός που σημαίνει ότι οι νέες ενέργειες και πρωτοβουλίες μπορεί να μην έχουν την αναμενόμενη επιτυχία. Αφιέρωσε αυτό το διάστημα σε χαλαρές δραστηριότητες και ξεκούραση.

Παρθένος

Η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, κι έχεις αυξημένη διάθεση και δημιουργικότητα. Είσαι πιο συγκεντρωμένος και οργανωτικός, ενώ πέρα από καλλιτεχνικές ανησυχίες, ασχολείσαι και με ευχάριστα χόμπι ή παίζεις με τα παιδιά σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη μπαίνει σε φάση κενής πορείας, κάτι που σημαίνει ότι οι εξελίξεις μπορεί να επιβραδυνθούν και να νιώσεις μια αίσθηση αβεβαιότητας. Προτείνεται να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε χαλαρωτικές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα Κυριακή, σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε υποστηρίζει να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη θα είναι κενής πορείας, κάτι που υποδηλώνει ότι η ενέργεια θα είναι πιο διάχυτη και η αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σου μπορεί να μειωθεί. Είναι καλή ιδέα να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να αφιερώσεις χρόνο για ξεκούραση και ανασυγκρότηση.

Σκορπιός

Κυριακή, Σκορπιέ μου, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας δομή και σταθερότητα στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη είναι κενής πορείας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και νέες ενάρξεις σε θέματα προσωπικών ή στην υλοποίηση κάποιων ιδεών σου. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ανασκόπηση των επιτευγμάτων σου, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να ανακτήσει δυνάμεις.

Τοξότης

Η ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, σήμερα Κυριακή, αγαπητέ Τοξότη. Αυτό δείχνει πως μπορείς να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη μπαίνει σε φάση κενής πορείας, καθιστώντας τη συνέχεια της ημέρας λιγότερο κατάλληλη για νέες ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις. Προτίμησε τις πρωινές ώρες για να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας σταθερότητα και αποφασιστικότητα στις αποφάσεις κι επικοινωνία σου. Έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις ισχυρά θεμέλια για το μέλλον. Από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη θα είναι κενής πορείας, οπότε είναι καλύτερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να επικεντρωθείς σε πιο χαλαρές και δημιουργικές δραστηριότητες, παραμένοντας επικεντρωμένος στην εσωτερική αναζήτηση και ανασκόπηση των στόχων σου.

Υδροχόος

Η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, προσφέροντας σταθερότητα και πειθαρχία στα σχέδιά σου, Υδροχόε. Η ημέρα σε βοηθά να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου. Από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη είναι κενής πορείας, επομένως οι προσπάθειές σου μπορεί να μην έχουν άμεσα αποτελέσματα. Είναι καλύτερα να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα και να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση και την ανασκόπηση των προηγούμενων ημερών.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, οπότε κι εσύ συναναστρέφεσαι με ποιοτικό κόσμο. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να θέσεις γερές βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες και να επικεντρωθείς σε μακροπρόθεσμους στόχους ή συνεργασίες. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη θα είναι κενής πορείας, καθιστώντας το απόγευμα λιγότερο κατάλληλο για νέες εκκινήσεις. Αφιέρωσε αυτόν τον χρόνο σε χαλαρές δραστηριότητες και προσωπική φροντίδα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share