Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

«Απλόχερη» αγάπη από το σύμπαν: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν την εποχή του Καρκίνου

Η τύχη θα είναι με το μέρος αυτών των ζωδίων

22 Ιουνίου 2024 12:57
«Απλόχερη» αγάπη από το σύμπαν: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν την εποχή του Καρκίνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H περίοδος του Καρκίνου ξεκίνησε! Η περίοδος, δηλαδή από μεταξύ 20 Ιουνίου – 22 Ιουλίου 2024, έχει να κάνει με όλα, με την αγάπη, την οικογένεια, το σπίτι και τη γλυκύτητα (και το βάθος) των συναισθημάτων.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Χρυσή» αύρα από τη Λίτσα Πατέρα: Το ζώδιο που στο επόμενο 48ωρο γεμίζει τις τσέπες του με άφθονο χρήμα

Είστε έτοιμοι να αφεθείτε και να δείτε τι επιφυλλάσσει το σύμπαν για εσάς;

Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι πιο τυχερά από τα υπόλοιπα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του Καρκίνου.

Ζώδια

1. Κριός

Κριέ, σε περιμένει μια πραγματική απόλαυση κατά την εποχή του Καρκίνου! Και δεν μιλάμε μόνο για τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού.

Εκείνοι που έχουν Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη και Κρόνο στον Κριό στον γενέθλιο χάρτη τους θα έχουν επίσης μεγάλη τύχη αυτή την περίοδο.

Για όσους έχουν Ήλιο και Άρη στον Κριό, η περίοδος του Καρκίνου θα είναι μια περίοδος εκμάθησης του να λαμβάνετε αγάπη και όχι απλά να δίνετε συνεχώς.

Καθήκον σας είναι να χαλαρώσετε και να επιβραδύνετε.

Αφήστε τον κόσμο να σας αποκαλύψει τα δώρα και τις απολαύσεις του. Θα βρείτε την τύχη σας όταν είστε παρατηρητικοί και αφιερώνετε χρόνο για να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής.

Οι Κριοί με Αφροδίτη και Σελήνη θα ανακαλύψουν χαρά κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής περιόδου όταν βρίσκονται μαζί με παιδιά.

Είτε πρόκειται για τα δικά σας, τα ανίψια σας, τα εγγόνια σας ή παιδιά που συναντάτε, υπάρχουν πολλά να μάθετε από τους μικρούς!

Μην υποτιμάτε αυτά που λένε – συχνά λέγεται ότι τα παιδιά είναι πιο κοντά στο θείο και συχνά λειτουργούν ως αγγελιοφόροι, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιούν.

Ο Κρόνος στον Κριό θα βρει την τύχη κατά τη διάρκεια της περιόδου του Καρκίνου όταν αφοσιωθεί σε σκληρή πειθαρχία και συνδέσει τους στόχους του με κάτι χειροπιαστό που θέλει να κάνει για την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Άλλωστε, το να χτίσεις μια σπουδαία επιχείρηση είναι… υπέροχο, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν θέλεις να παρέχεις στους αγαπημένους σου την καλύτερη δυνατή ζωή.

Αν νιώθετε την ανάγκη, δουλέψτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του Καρκίνου με τρόπο που θα σας βοηθήσει να φέρετε περισσότερη συναισθηματική νοημοσύνη στις πράξεις και στη λήψη αποφάσεών σας.

2. Ιχθύες

Η περίοδος του Καρκίνου θα είναι μία όμορφη περίοδος και θα φέρει άφθονη τύχη σε όσους έχουν τον Ήλιο, τη Σελήνη ή τον Ωροσκόπο στους Ιχθύες.

Εάν έχετε διπλή ή τριπλή τοποθέτηση στους Ιχθύες στον γενέθλιο χάρτη σας, η τύχη σας θα είναι ακόμα πιο έντονη!

Η τύχη σας κατά την περίοδο του Καρκίνου θα προέρχεται από τις ψυχικές σας ικανότητες.

Και μην πείτε ότι δεν έχετε καμία! Όλοι οι Ιχθύες είναι ευλογημένοι με αυτή την ικανότητα, και εκείνοι με έντονες τοποθετήσεις στους Ιχθύες τείνουν απλώς να έχουν ένα πιο δυνατό χάρισμα.

Επομένως, ανακαλύψτε ποια είναι η μοναδική σας ψυχική ικανότητα.

Οι ψυχικές σας ικανότητες θα ενισχυθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα αποτελέσουν το κανάλι μέσω του οποίου η τύχη σας ψιθυρίζει.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η Σελήνη, που κυβερνά τον Καρκίνο, είναι υψωμένη στους Ιχθύες.

Προχωρήστε με σύνεση! Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σχετικά με το ποιο είναι το σωστό μονοπάτι για εσάς.

Ζώδια

3. Καρκίνος

Ως το ζώδιο που δίνει το όνομα στην εποχή του Καρκίνου, θα περίμενε κανείς να βρίσκεστε στην κορυφή της λίστας με τα τυχερά ζώδια.

Αλλά αυτό είναι το όμορφο με τους Καρκίνους, προτιμούν η τύχη τους να ξεδιπλώνεται αργά και από καρδιάς, ώστε να μπορούν να βιώσουν ευτυχία όχι μόνο για έναν μήνα, αλλά για μια ολόκληρη ζωή. Μ

ε αυτόν τον τρόπο, η τύχη σας κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής περιόδου, Καρκίνοι, θα είναι εκείνη που θα γεμίσει την καρδιά σας με χαρά για ολόκληρες νύχτες και μέρες.

Αλλά αυτή η τύχη δεν περιορίζεται στους ανθρώπους που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου.

Θα ευλογήσει επίσης εκείνους με Σελήνη και Αφροδίτη στον Καρκίνο, ειδικά στην ερωτική σας ζωή.

Εκείνοι που θέλουν να βρουν την αδελφή ψυχή τους (είτε τον ρομαντικό σύντροφο είτε τους φίλους που νιώθετε σαν οικογένεια) μπορούν πραγματικά να τους προσελκύσουν τώρα.

Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κοινωνικοποιείστε περισσότερο από το συνηθισμένο, ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να σας βρουν.

Είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε να πάτε τις ερωτικές σας σχέσεις στο επόμενο επίπεδο, είτε αυτό γίνεται κάνοντας πρόταση γάμου είτε ανανεώνοντας τους όρκους σας σε μια όμορφη τελετή με την οικογένεια και τα παιδιά γύρω σας. Εσείς διαλέγετε τι είναι καλύτερο για την περίπτωσή σας.

Εκείνοι που παντρεύονται κατά τη διάρκεια της εποχής του Καρκίνου θα βρουν επίσης την ένωσή τους ευλογημένη από τα άστρα. Είναι σίγουρα μια υπέροχη αρχή!

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολλά να περιμένετε με ανυπομονησία κάθε μέρα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share