Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Πανσέληνος της φράουλας: Σε ποια 3 ζώδια θα φέρει μεγάλη τύχη - Επιτυχίες, χρήματα και ένα τέλειο καλοκαίρι

Έγινε η τύχη σας

20 Ιουνίου 2024 22:51
Πανσέληνος της φράουλας: Σε ποια 3 ζώδια θα φέρει μεγάλη τύχη - Επιτυχίες, χρήματα και ένα τέλειο καλοκαίρι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Ήρθε η ώρα για την έναρξη του καλοκαιριού και μάλιστα με πανσέληνο, αφού το φετινό θερινό ηλιοστάσιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο βόρειο ημισφαίριο. Τρία ζώδια θα έχουν καλή τύχη καθώς θα ευδοκιμήσουν την σημερινή ημέρα.

Η έκπληξη που μας επιφυλάσσει είναι η «Πανσέληνος της φράουλας». Όχι, το φεγγάρι δεν θα έχει ροζ ή κόκκινο χρώμα, αλλά το όνομα της συγκεκριμένης πανσελήνου προέρχεται από διάφορες φυλές ιθαγενών που παρατήρησαν ότι συνέπιπτε με τη συγκομιδή φράουλας.

Τι είναι το Θερινό Ηλιοστάσιο

Η Γη περιστρέφεται με κλίση καθώς γυρίζει γύρω από τον ήλιο. Το θερινό ηλιοστάσιο συμβαίνει όταν το βόρειο ημισφαίριο έχει πιο έντονη κλίση προς τον Ήλιο. Αυτό σηματοδοτεί, επίσης, τη μεγαλύτερη ημέρα και τη μικρότερη νύχτα του έτους. Περίπου την ίδια εποχή, το νότιο ημισφαίριο έχει την πιο απομακρυσμένη κλίση σε σχέση με τον Ήλιο, οπότε γίνεται το χειμερινό ηλιοστάσιο και έχουμε εκεί τη συντομότερη ημέρα του έτους. Έξι μήνες αργότερα, τα δύο ημισφαίρια θα το αλλάξουν: Το βόρειο ημισφαίριο θα βιώσει το χειμερινό ηλιοστάσιο και το νότιο ημισφαίριο το θερινό ηλιοστάσιο.

Οι ισημερίες σηματοδοτούν την έναρξη της άνοιξης και του φθινοπώρου και συμβαίνουν όταν ο άξονας και η τροχιά της Γης ευθυγραμμίζονται έτσι ώστε και τα δύο ημισφαίρια να δέχονται ίση ποσότητα ηλιακού φωτός. Η εαρινή ισημερία στις 19 Μαρτίου έδωσε το έναυσμα για την άνοιξη και η φθινοπωρινή ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου θα εγκαινιάσει το φθινόπωρο.

Το Θερινό Ηλιοστάσιο θα καταγραφεί σήμερα 20/6, ώρα 23:50. Από τις επόμενες κιόλας ημέρες, η μέρα θα αρχίσει να μικραίνει. Το θερινό ηλιοστάσιο εγκαινιάζει αστρονομικά την έναρξη του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η Ελλάδα. Ταυτόχρονα, στο νότιο ημισφαίριο θα σημειωθεί το χειμερινό ηλιοστάσιο και θα αρχίσει ο χειμώνας.

Θερινό Ηλιοστάσιο: Σε ποια 3 ζώδια θα φέρει μεγάλη τύχη -Επιτυχίες, ξεγνοιασιά και ένα τέλειο καλοκαίρι

Τα ζώδια που θα βιώσουν καλή τύχη κατά το θερινό ηλιοστάσιο

Τώρα εισερχόμαστε στην καλοκαιρινή εποχή. Ενώ όλοι μπορούν να ευδοκιμήσουν στο Θερινό Ηλιοστάσιο, αυτά τα 3 ζώδια θα είναι ιδιαίτερα τυχερά αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος

Το θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, αλλά την αρχή της περιόδου του Καρκίνου. Αν κάποιος πρόκειται να είναι ιδιαίτερα τυχερός αυτή τη στιγμή, είναι ο Καρκίνος. Η καλή σας τύχη θα προέλθει από την προθυμία σας να είστε ανοιχτοί και να αποδεχτείτε όχι μόνο τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σας. Αυτό το καλοκαίρι θα έχετε στόχο να είστε λιγότερο σκληροί με τον εαυτό σας. Περιποιηθείτε τον με τη φροντίδα που φέρεστε στους άλλους και η καλή σας τύχη θα μεγαλώσει.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα του Ζυγού να λάμψει! Η καλοκαιρινή ζέστη και ο ήλιος θα σας αναζωογονήσουν φέτος. Η καλή σας τύχη θα έρθει κάνοντας μεγάλα σχέδια τόσο για το ηλιοστάσιο όσο και για το καλοκαίρι συνολικά. Μαζέψτε όλους τους αγαπημένους σας ανθρώπους για καλοκαιρινές περιπέτειες, όπως εξορμήσεις στην παραλία, εκδρομές και μιλώντας για ώρες κάτω από τα αστέρια. Η τύχη θα σας βρει σε αυτές τις στιγμές.

Αιγόκερως

Δεν είστε πάντα το άτομο που «πιστεύει» στην τύχη, κάτι που προκαλεί έκπληξη για το πόσο συχνά σας βρίσκει. Αντίθετα, πιστεύετε ότι την τύχη τη βρίσκετε επειδή δουλεύετε για αυτήν. Και είναι αλήθεια! Η καλή σας τύχη αυτό το θερινό ηλιοστάσιο θα προέλθει από τις πράξεις σας. Εργαστείτε για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν όπως εσείς τα θέλετε και θα διαπιστώσετε ότι όλα φαίνετε να μπαίνουν στη θέση τους. Σήμερα, 20 Ιουνίου, κάντε μια μεγάλη κίνηση προς τα όνειρά σας και μπορεί να εκπλαγείτε πόσο κοντά θα φτάσετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share