Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

«Απογείωση» και ατελείωτο χρήμα από την Άση Μπήλιου: Μέσα σε λίγες ώρες οι Ζυγοί και άλλα 3 ζώδια θα πλουτίσουν

Τα... όμορφα έρχονται πολύ σύντομα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

20 Ιουνίου 2024 07:43
«Απογείωση» και ατελείωτο χρήμα από την Άση Μπήλιου: Μέσα σε λίγες ώρες οι Ζυγοί και άλλα 3 ζώδια θα πλουτίσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άση Μπήλιου κάνει τις δικές της προβλέψεις για την Πανσέληνο, που έρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα φέρει εξαιρετικές εξελίξεις για αρκετά ζώδια, που θα έχουν την ευκαιρία ανέλιξης.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2024 στην 1η μοίρα του ζωδίου και η δεύτερη στις 21 Ιουλίου 2024 στην τελευταία μοίρα. Παρότι οι δύο Πανσέληνοι πραγματοποιούνται στο ίδιο ζώδιο, οι όψεις που σχηματίζονται είναι διαφορετικές, άρα και οι ενέργειες που ελκύονται.

Η Άση Μπήλιου αναλύει την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Οτιδήποτε προκύψει με αυτήν την Πανσέληνο μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τον Ιούλιο, γι’ αυτό και δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν κοντά στις 21 Ιουλίου 2024, καθώς η επόμενη Πανσέληνος πραγματοποιείται στην αναιρετική 29η μοίρα του Αιγόκερου και οι εξελίξεις θα είναι καρμικές.

Επίσης, μεταξύ των δύο Πανσελήνων και συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου, ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, ο Κρόνος, θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και αυτό μπορεί να κάνει την επίτευξη των στόχων μας πιο δύσκολη. Βέβαια η περίοδος του ανάδρομου Κρόνου είναι ιδανική για να αναλογιστούμε τι έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα, να βάλουμε τα όρια μας και να απελευθερωθούμε από τυχόν συναισθηματικές αποσκευές που επιβραδύνουν την πρόοδό μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share