Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Αφροδίτη από τον Καρκίνο ως τις 11/07: Βρέχει χρήμα από την Άση Μπήλιου γι' αυτά τα 3 ζώδια!

Γιατί η Άση Μπήλιου ξέρει!

18 Ιουνίου 2024 23:36
Αφροδίτη από τον Καρκίνο ως τις 11/07: Βρέχει χρήμα από την Άση Μπήλιου γι' αυτά τα 3 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας, της αγάπης, του έρωτα, των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, περνά στον Καρκίνο στις 17/06/2024. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι τις 11/07/2024.

Σχέσεις που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα, είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές, θα κριθούν τώρα για τη βιωσιμότητα τους. Έτσι θα τις δείτε είτε να γίνονται πιο ουσιαστικές, βαθιές και σταθερές, είτε θα εξαφανιστούν πιο γρήγορα κι απ’ όσο εμφανίστηκαν στη ζωή σας. Αναφέρομαι φυσικά μόνο στις καινούριες σχέσεις που έγιναν στο διάστημα της επιρροής της Αφροδίτης από τους Διδύμους, δηλαδή τον Ιούνιο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι μια βαθιά συναισθηματική, ευαίσθητη, αφοσιωμένη Αφροδίτη που αγαπά το ρομάντζο, έχει προστατευτική διάθεση απέναντι στα αγαπημένα της πρόσωπα, φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια στις σχέσεις της, είναι πρόθυμη να καλομάθει αυτούς που αγαπά και απεχθάνεται ό,τι είναι επιφανειακό και δεν έχει βαθιές ρίζες στην καρδιά. Γι’ αυτό, ακόμη και με πόνο ψυχής, δε θα μείνει σε μια σχέση που η άλλη πλευρά δε δείχνει ενδιαφέρον και συναίσθημα.

Αφροδίτη από τον Καρκίνο ως τις 11/07: «Μαύρα» μαντάτα από την Άση Μπήλιοι γι' αυτά τα 3 ζώδια!

Ποιοι ευνοούνται και τι πρέπει να προσέξουμε

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά είναι τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες. Αρκετά ευνοημένοι θα είναι Ταύροι και Παρθένοι.

Σχετικά πιο δύσκολη θέση είναι για τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Στη διάρκεια της παραμονής της στον Καρκίνο η τάση θα είναι να στραφούμε σε ανθρώπους που σχετιζόμαστε βαθιά, νιώθουμε ασφαλείς μαζί τους και υπάρχει έντονο το αίσθημα της οικειότητας. Είναι η Αφροδίτη που αγαπά την οικογένεια και δεν εννοώ απαραίτητα μόνο τους ανθρώπους που έχουμε δεσμούς αίματος μαζί τους. Στον έρωτα θα ψάξουμε σχέσεις που αν μη τι άλλο υπόσχονται μακροημέρευση. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα έχουν πιο ρομαντική διάθεση ή και νοσταλγική, οπότε δεν είναι απίθανο να επιστρέφουν και σε παλιότερες σχέσεις. Πριν το αποφασίσετε όμως, θυμηθείτε γιατί τελείωσαν την πρώτη φορά και τι έχει αλλάξει από τότε.

Στις επαγγελματικές σχέσεις θέλει προσοχή, καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενθουσιάζεται με την ιδέα να κάνει φιλίες μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά επειδή τείνει να παίρνει πολύ προσωπικά τα πράγματα, ίσως δεν ευνοεί την αντικειμενική κρίση και τις σκληρές αποφάσεις που κάποιες στιγμές πρέπει να παρθούν στη δουλειά. Οικονομικά θέλει προσοχή στα έξοδα, τα οποία γίνονται παρορμητικά και χωρίς πολλή σκέψη.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share