Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

«Χρυσό λαχείο» Κώστα Λεφάκη: Μέρες πλούτου και έρωτα για Ταύρους, Ζυγούς και...

Στιγμές ευτυχία για 4 ζώδια φέρνει ο αστρολόγος!

15 Ιουνίου 2024 12:44
«Χρυσό λαχείο» Κώστα Λεφάκη: Μέρες πλούτου και έρωτα για Ταύρους, Ζυγούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Πλούτος, τύχη, έρωτα και ένα... χρυσό λαχείο φέρνει ο Κώστας Λεφάκης για τέσσερα ζώδια, μέσα από τις σημερινές (15/06) του προβλέψεις.

Ο αστρολόγος εξηγεί πως είναι μια μέρα εύνοια για Ταύρους, Ζυγούς και δύο ακόμη εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, ενώ κάποιοι άλλοι θα δουν ανατροπές και κακοτυχία στη ζωή τους. Παράλληλα, «χρυσό» τζέρτζελο από την Άση Μπήλιου: Άφθονο χρήμα για Λέοντες και άλλα 2 ζώδια!

Ζώδια: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ
Ξεφορτωθείτε για λίγο τις ευθύνες της καθημερινής ζωής και αφιερώστε τον χρόνο σας στην αναζωογόνηση του εαυτού σας, ακούστε τις πραγματικές σας επιθυμίες και εκτονώστε τις όσο μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Χαρίστε στους άλλους μια νότα αισιοδοξίας και αρχίστε πρώτα αλλάζοντας τη δική σας διάθεση, σίγουρα μπορεί να δείτε τις χαρούμενες πλευρές της ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι προσδοκίες σας μπορεί να μην έχουν φτάσει ακόμα σε σημείο να σας αποδίδουν καρπούς, όμως, σίγουρα δεν είσαστε μακριά από το σημείο να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε.

 «Χρυσό λαχείο» Κώστα Λεφάκη: Μέρες πλούτου και έρωτα για Ταύρους, Ζυγούς και...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην επιτρέψετε γεγονότα και καταστάσεις να σας χαλάσουν τις όμορφες και ήρεμες στιγμές που δικαιούται να περάσετε. Προνοήστε για τις παρέες που θα κάνετε.

ΛΕΩΝ
Πολύ συχνά έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Δοκιμάστε το αυτό το Σαββατοκύριακο που θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Σίγουρα δεν θα χάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσείς μπορεί να είστε κουρασμένοι, όμως οι φίλοι και οι κοινωνικές σας γνωριμίες δεν φαίνεται να σας αφήσουν να πλήξετε αυτό Σαββατοκύριακο. Κάντε μια σωστή επιλογή.

ΖΥΓΟΣ
Μην αφήσετε φόβους και αρνητικές σκέψεις να σας χαλάσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι δικό σας και φροντίστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μόνοι ή μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα και αφήστε πίσω σας τα προβλήματά που σας απασχολούν. Όσοι είστε γονείς πλησιάστε περισσότερο τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφοσιωθείτε σε αυτά που νομίζετε πως σας δίνουν ηρεμία και πληρότητα, έχετε απόλυτη ανάγκη από συναισθηματική εκτόνωση. Εκφράστε αυτά που αισθάνεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια ευχάριστη νυχτερινή έξοδος με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα θα σας κάνει να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια. Αφεθείτε στις χαρές της ζωής, το έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν δεν έχετε τη διάθεση να απομακρυνθείτε από το σπίτι και αυτό σας ξεκουράζει, ασχοληθείτε με τη βελτίωση των προσωπικών σας χώρων ή διαβάστε ένα βιβλίο που θα σας ταξιδέψει μακριά.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφασίστε ένα όμορφο ρομαντικό ταξίδι ή ένα μπάνιο στη θάλασσα και χαρείτε αυτό το Σαββατοκύριακο μαζί με αγαπημένους σας ανθρώπους.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share